Glen Kamara jatkaa Skotlannissa ainakin tammikuuhun, siirto Nizzaan ei toteutunut

26-vuotias Kamara oli ilmeisen lähellä seurasiirtoa ennen siirtoikkunan sulkeutumista torstaina. Erityisen kiinnostuneita Kamarasta oltiin Nizzassa.

Glen Kamara jatkaa Glasgow Rangersissa.

2.9. 9:02

Huuhkajien eli Suomen miesten jalkapallo­maajoukkueen tähtipelaaja Glen Kamara jatkaa uraansa skotlantilais­seura Glasgow Rangersissa.

26-vuotias Kamara oli ilmeisen lähellä seurasiirtoa ennen siirtoikkunan sulkeutumista torstaina. Erityisen kiinnostuneita Kamarasta oltiin Nizzassa.

Skotlantilaisen sanomalehden The Scotsmanin mukaan Ranskan pääsarjassa Ligue 1:ssä pelaava OGC Nice oli kiinnostunut hankkimaan suomalaisen kymmenellä miljoonalla punnalla eli noin 11,5 miljoonalla eurolla, mutta seura muutti lopulta mieltään.

Siirron kariutumisen myötä Kamara jatkaa Rangersissa ainakin tammikuun siirtoikkunaan saakka. Asiasta uutisoi perjantaina urheilumedia Sky Sports.

Sky Sports kertoi Twitter-tilillään jo torstaina alkuillasta, ettei Kamara siirry mihinkään ja että hän harjoittelee normaalisti Rangersin mukana. Myös toinen ranskalaisseura Stade de Reims oli Sky Sportsin mukaan kiinnostunut Kamarasta.

OGC Nice herätti siirtoikkunan aikana kansainvälistä huomiota verkkosivuillaan, josta löytyy Kamaralle perustettu pelaajasivu. Sen pelaajaprofiili on lähes tyhjä: ainoa tieto on ”syntymäpäivä”, joka päivittyy samaan tahtiin oikean kalenterin mukaan.

Torstaina päivämääränä oli 1. syyskuuta ja perjantaina 2. syyskuuta.

Kamaralle luotu pelaajaprofiili ei ole ainutlaatuinen, sillä seurat ovat monesti tehneet vastaavia sivuja ennen siirtojen varmistumista. Esimerkiksi Teemu Pukki yhdistettiin kesällä 2018 kreikkalaiseen Paok FC:hen, jonka sivuilta Pukin pelaajaprofiili yhä löytyy.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat