Teemu Selänne arvosteli rajusti Jokerit ry:tä: ”Käsi pystyyn ja erotkaa”

Selänne kokee Jokerit ry:n hallitukseen epäonnistuneen tehtävissään.

Teemu Selänne arvosteli torstai-iltana rajusti Helsingin Jokerit ry:tä. Kuva vuodelta 2021.

2.9. 9:35

Jääkiekkolegenda Teemu Selänne arvosteli torstai-iltana rajusti Helsingin Jokerit ry:n hallitusta. Selänteen Twitter-tilillä julkaistiin kaksi yhdistykselle osoitettua viestiä.

”Miten meni omasta mielestä Jokerit ry:n hallitus? Teille kerrottiin neljä kuukautta, miten pitäisi edetä ja tarjottiin mahdollisuus viedä tämä maaliin. Ei kelvannut, valitsitte toisen reitin, epäonnistuitte ja toiminnallanne laitoitte koko Jokerien tulevaisuuden vaaraan. Käsi pystyyn ja erotkaa”, Selänne kirjoitti ensimmäiseen viestiinsä.

Yhdistyksen hallituksen arvostelun jälkeen Selänne kirjoitti viestin, jossa kannettiin huolta Jokerien junioritoiminnasta.

”Mietityttää, että kuinka kauan Jokereiden junioripuoli enää vetää puoleensa kyvykkäitä nuoria, jos meno on tämän suuntaista ja taas kerran ei ole tarjota pelaajapolkua Liigaan. Harmitti katsoa U20-kisoja, jossa kuusi loistavaa ex-Jokerit-junnua, jotka ovat lähteneet seurasta tämän takia.”

Selänne julkaisi viestinsä samana päivänä kun jääkiekon Liiga tiedotti, ettei kaudelle 2023–2024 tulla myöntämään uusia liigalisenssejä.

Lue lisää: Liiga löi oven kiinni Jokerien nenän edestä – Seuralta murheellinen lausunto: ”Päätös tuli täytenä yllätyksenä”

Selänteeseen henkilöitynyt Naurava Narri oy yritti päästä sopimukseen Jokerien liigahankkeen pyörittämisestä, mutta yhdistys valitsi kumppanikseen toisen tahon.

Yhdistys kertoi torstaina pettyneensä Liigan päätökseen, joka tuli sille täytenä yllätyksenä. Ry:n mukaan Nauravan Narrin kanssa valmisteltu malli oli merkittävästi huonompi kuin sille oli toisessa sopimusehdotuksessa luvattu.

Allekirjoittamattomassa tiedotteessaan ry kertoi hankkeeseen lupautuneista merkittävistä osakkaista, joita se ei kuitenkaan kommentoinut tarkemmin.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat