Heliövaara eteni nelinpeliparinsa kanssa Yhdysvaltain avoimissa kolmannelle kierrokselle

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool voittivat noin puolitoista tuntia kestäneen ottelun.

Lloyd Glasspool (vas.) ja Harri Heliövaara voittivat toisen kierroksen ottelunsa Yhdysvaltojen avoimessa tennisturnauksessa. Arkistokuva.

2.9. 20:58 | Päivitetty 2.9. 21:19

Suomalais-brittiläinen pari Harri Heliövaara/Lloyd Glasspool on selviytynyt miesten nelinpelin toiselta kierrokselta jatkoon tenniksen Yhdysvaltain avoimessa mestaruuskilpailussa.

Heliövaara ja Glasspool kukistivat New Yorkissa toisella kierroksella Brasilian Marcelo Melon ja Etelä-Afrikan Raven Klaasenin 6–4, 7–6 (8–6). Grand slam -kiertueen ottelu kesti noin puolitoista tuntia.

Avauserän voiton Heliövaara ja Glasspool varmistivat syötönmurrolla. Toisessa erässä he olivat tappiolla jo 0–3, mutta onnistuivat kääntämään erän edukseen.

”Ihanan jännä tennisottelu ja vielä kun päättyy voittoon omalla ässällä, niin sehän kelpaa. Otimme ihan todella hyvän alun, mutta sitten vastustajat pääsivät mukaan. He syöttivät hyvin ja fiksusti, mutta onneksi saimme pienen notkahduksemme kirittyä toisessa erässä”, Heliövaara sanoi Tennisliiton verkkosivujen mukaan.

”Todella makeaa olla kolmannella kierrokselle. Nyt on oma sijoituksen mukainen lukema saavutettu ja seuraavaksi haemme vielä isompia tuloksia.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat