Kaksi mailaansa rikki hakannut Nick Kyrgios sai jo viidennet sakkonsa Yhdysvaltain avoimissa

Epäurheilijamainen käytös maksoi Kyrgiosille 14 000 dollaria. Summa on nykyisillä valuuttakursseilla lähes sama myös euroissa. Hän on rikkonut mailojaan Karen Hatšanovia vastaan myös aiemmin.

Nick Kyrgios hakkasi kaksi mailaansa rikki hävittyään Karen Hatšanoville.

8.9. 8:39

Australialainen tennistähti Nick Kyrgios sai jo uransa viidennet sakot Yhdysvaltain avoimessa tennisturnauksessa eli US Openissa, uutistoimisto Reuters kertoo.

Kyrgios hävisi keskiviikon puolivälieränsä venäläiselle Karen Hatšanoville viisieräisen kamppailun jälkeen ja hakkasi suutuspäissään kaksi mailaansa rikki kentän pintaan ja paiskasi rikkomansa työkalut pois käsistään.

Epäurheilijamainen käytös toi Kyrgiosille maksettavaa 14 000 Yhdysvaltain dollaria, mikä on nykyisillä valuuttakursseilla lähes sama summa myös euroissa. Sakon summa vähennetään hänen turnauksessa hankkimistaan palkintorahoista.

Nick Kyrgios jätti rikkomansa mailat vaihtopenkin alle.

Kyrgios sai kaksinpelin puolivälieräpaikastaan palkintorahaa 445 000 dollaria ja nelinpelin kolmannen kierroksen paikastaan 28 200 dollaria. Nelinpelin palkintorahat jaetaan tasan parin kesken, ja kolmannen kierroksen yhteissumma on 56 400 dollaria.

Tuoreet sakot nostivat Kyrgiosin Yhdysvaltain avoimissa keräämänsä sakkojen yhteissumman 32 500 dollariin.

Kyrgios on rikkonut aiemminkin mailojaan juuri Hatšanovia vastaan. Hän käytti elokuussa 2019 pelatussa Cincinnatin Masters-turnauksessa vessataukonsa kahden mailansa rikkomiseen pukukoppikäytävällä.

Mailojen rikkominen ja erotuomari Fergus Murphyn arvostelu toivat Kyrgiosille 113 000 dollarin sakot. Silloisella kurssilla Kyrgiosille kertyi maksettavaa noin 102 000 euroa.

Lue lisää: Tennismailansa rikki hakanneelle ja tuomaria haukkuneelle Nick Kyrgiosille yli 100 000 euron sakot

Lue lisää: Tenniksen paha poika Nick Kyrgios taas vauhdissa: käytti vessatauon mailojen rikkomiseen ja solvasi erotuomaria

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat