Jesse Puljujärven hyvän mielen video hurmaa: ”Todellinen aarre”

Jesse Puljujärvi aloittaa kuudennen NHL-kautensa Edmonton Oilersissa.

Jesse Puljujärvi nähtiin kesällä muun muassa Jussi Jokinen All Stars -ottelussa Kalajoella.

8.9. 12:54

Jääkiekkoilijoiden kesäharjoittelu ja siihen liittyvä oheistreeni voi joskus tuntua melko puuduttavalta, mutta Jesse Puljujärvi näyttää, että aina näin ei ole.

Edmonton Oilersin laitahyökkääjä julkaisi Instagramissa videon kesästään, ja kuvien jälkeen löytyy video miehestä polkemassa kuntopyörää, ja harvalla on varmasti koskaan ollut yhtä hyvä tunnelma vastaavassa puuhassa.

Puljujärvi, 24, treenaa assault bike -nimellä tunnetulla pyörällä, jossa työtä voi tehdä jalkojen lisäksi käsillä.

Erityistä Puljujärven treenistä tekee se, että mies laulaa ja tanssi satulassa istuen Shakiran Waka Waka -kappaleen tahtiin yrittäen saada myös koiransa mukaan ilonpitoon.

Julkaisun kommenttikenttä on täyttynyt ihasteluista. Puljujärven riemukas video on herättänyt laajasti huomiota jääkiekkopiireissä, ja miehen videon on jakanut muun muassa lähes miljoonan Twitter-seuraajan TSN-kanava.

”Jesse Puljujärvi on todellinen aarre”, tviitissä todetaan.

NHL:stä portugaliksi raportoiva NHL Brasil kysyy seuraajiltaan, millä mielellä nämä ovat kuukauden päästä alkavasta sarjasta. Ovatko he kuten Puljujärvi, täynnä energiaa vai kuten koira, joka tuntee stressiä kaudesta?

Puljujärvi on pelannut NHL:ssä ja Edmontonin paidassa yhteensä 259 runkosarjaottelua tehoin 46+52.

Ura on ollut lievässä nosteessa vaikean alun jälkeen, mutta lopullista läpimurtoa odotetaan vuoden 2016 nelosvaraukselta edelleen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat