Huomasitko tämän? EM-koripallossa nähtiin täysin poikkeuksellinen tulosrivi

Sunnuntain kolme neljännesvälierää päättyi täsmälleen samaan tulokseen.

Lauri Markkanen heitti 43 Suomen 94 pisteestä.

11.9. 22:25

Koripallon miesten EM-kisoissa oli sunnuntaina ohjelmassa neljännesvälierien neljä viimeistä ottelua, ja Suomi selvitti riemukkaasti tiensä kahdeksan parhaan joukkoon kaatamalla Kroatian.

Susijengin voittolukemat olivat 94–86, missä ei sinänsä ole mitään erityistä. Hieman oudommaksi lukemat muuttuvat, kun ne asettaa muiden sunnuntain neljännesvälierien tulosten rinnalle.

Ennen sunnuntai-illan Kreikka–Tšekki-ottelua oli pelattu seitsemän puolivälierää, ja niistä peräti kolme – kaikki sunnuntaina pelatut – oli päättynyt lukemiin 94–86.

Sunnuntain alkajaisiksi Puola pudotti Ukrainan kyseisillä lukemilla, ja Susijengin voiton jälkeen oli Italia vuoro pudottaa suursuosikki Serbia. Ja taululla komeilivat ottelun jälkeen – kuinkas muuten – lukemat 94–86.

Ottaen huomioon kuinka paljon koripallossa tehdään pisteitä, todennäköisyys kolmelle peräkkäiselle samalle tulokselle on aivan äärimmäisen pieni.

Aina ei 94 pistettä riitä voittoon. Sen huomasi Liettua, joka kokosi kyseisen pistemäärän, mutta hävisi Espanjalle jatko-ajan jälkeen lukemin 94–102.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat