45-vuotias NFL-legenda Brady vertyi kankeasta alusta 23. kaudelleen: ”Pystyn paljon parempaan kuin tänään”

Bradyn joukkue Tampa Bay Buccaneers voitti Dallas Cowboysin avauskierroksen ottelussa.

Tom Brady avasi kautensa voitolla.

12.9. 8:37

Amerikkalaisen jalkapallon legendalla Tom Bradyllä oli hankala alku uransa 23. NFL-kauden ensimmäisessä ottelussa, mutta tuttuakin tutumpi päätös. Bradyn joukkue Tampa Bay Buccaneers kukisti Dallas Cowboysin 19–3 Texasissa.

Seitsenkertainen Super Bowl -voittaja Brady joutui Cowboys-puolustuksen säkittämäksi kahdesti ottelun alussa, eivätkä kaikki syötötkään napsahtaneet kohdalleen. Buccaneersin puolustus piti kuitenkin vastustajan kurissa, joten kauden avausottelusta heltisi voitto.

Brady, 45, on nyt NFL:n vanhin pelinrakentaja joukkueensa avauskokoonpanossa. Hän ei kuitenkaan herkutellut ikäennätyksellään, eikä halunnut muistella entisiä saavutuksiaan.

”Minulla on tehtäväni, ja pystyn paljon parempaan kuin tänään”, Brady sanoi.

Viime talvena Brady hätkäytti ilmoitettuaan ensin helmikuussa päättävänsä uransa. Päätös eläkkeelle jäämisestä kesti kuitenkin vain 40 vuorokautta, sillä hänellä oli Tampassa ”keskeneräisiä bisneksiä”.

Dallasille ilta oli ankara pettymys, ja kaudesta voi tulla vielä vaikeampi, koska pelinrakentaja Dak Prescott loukkasi heittokätensä ottelun viimeisellä neljänneksellä. Cowboys-omistajan Jerry Jonesin mukaan Prescott joutuu leikkauspöydälle ja on sivussa useita viikkoja.

Alkanut NFL-kausi huipentuu 12. helmikuuta pelattavaan Super Bowliin. Ottelu pelataan Arizonan Glendalessa, jossa mestari ratkesi myös vuonna 2015.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat