Williams-kuski Alex Albon joutui tehohoitoon umpilisäke­leikkauksen jälkeen

Williams-kuski Alex Albon kärsi odottamattomista komplikaatioista rutiinileikkauksen jälkeen.

Williams-kuski Alexander Albon Hollannin GP-kisassa.

12.9. 19:37

Williamsin F1-kuski Alex Albon kärsi hengityskatkoksesta ja joutui hengityskoneeseen umpilisäkeleikkauksesta aiheutuneiden komplikaatioiden takia.

Albon, 26, joutui sivuun Monzan GP-kisasta umpilisäkkeen tulehduksen takia lauantaina ennen kuin hänet siirrettiin sairaalahoitoon.

Thaimaan lipun alla kilpaileva kuski joutui leikkauksen jälkeen tehohoitoon, kun hän tarvitsi apua hengittämiseen.

Williams-tallin mukaan Albon pääsi hengityskoneesta sunnuntaina, ja hänen odotettiin pysyvän sairaalassa maanantaina.

”Leikkauksen jälkeen Alex kärsi odottamattomista leikkauksen jälkeisistä komplikaatioista, jotka johtivat hengitysvaikeuksiin. Tämä on tunnettu mutta harvinainen komplikaatio. Hänet siirrettiin tehohoitoon saamaan tukea hengitykseen”, talli kertoi tiedotteessaan uutistoimisto AFP:n mukaan.

”Hänen kuntonsa parani huomattavasti yön aikana, ja hänet irrotettiin hengityskoneesta sunnuntaiaamuna. Hänet on nyt siirretty osastohoitoon, ja hänen odotetaan palaavan kotiin tiistaina.”

Lontoossa syntynyt Albon kilpailee Thaimaan lipun alla äitinsä kansallisuuden takia. Albon osallistui Monzan harjoituksiin perjantaina.

Lauantaiaamuna Albon tunsi huonovointisuutta, ja hänet korvattiin tallin varakuljettaja Nyck de Vriesillä, joka sijoittui yhdeksänneksi F1-debyyttikilpailussaan.

Albon oli viime vuonna sivussa kilpailuista sen jälkeen, kun Red Bull luopui hänestä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat