Hullut loppuhetket Italian Serie A:ssa: neljä ulosajoa ja voitto­maalin hylkäys väärällä video­tuomiolla

Juventus ja Salernitanan kohtaaminen tarjosi erikoisen lopun.

Juventuksen ulosajettu kolmikko: Juan Cuadrado, Arkadiusz Milik ja päävalmentaja Massimiliano Allegri.

13.9. 7:56

Jalkapallon Italian Serie A:ssa nähtiin varsin erikoiset loppuhetket sunnuntain kierroksen ottelussa Juventus–Salernitana.

Suurseura Juventus oli tappiolla vielä, kun erotuomarin lisäaika alkoi, mutta Leonardo Bonucci toi isännät tasoihin kolmannella lisäaikaminuutilla epäonnistuneen rangaistus­laukauksensa jatkopallosta.

Pari minuuttia myöhemmin pallo oli jälleen vieraiden maalissa, kun Arkadiusz Milik puski kulmapotkusta voittomaalilta näyttäneen osuman. Milik juhli maalia riisumalla paitansa ja sai ottelun toisen varoituksen tullen näin ulosajetuksi.

Draama oli kuitenkin vasta alussa.

Videotuomari viesti ottelun erotuomarille Matteo Marcenarolle, että maali pitäisi tarkistaa videolta. Marcenaro kävi katsomassa tilannetta kentän laidalla ja päätti lopulta hylätä maalin.

Syy hylkäykseen oli, että Marcenaro katsoi maalin edessä olleen Bonuccin vaikuttaneen peliin, vaikkei palloon osunutkaan. Bonuccin vaikutus tilanteessa oli kyseenalainen, mutta suurempi ongelma oli muualla.

Tuomiossa ei ilmeisesti otettu huomioon lainkaan kulmalipun lähellä ollutta Salernitanan pelaajaa, joka oli selvästi Bonuccia alempana tilanteessa.

Loppuhetket saivat aikaan melkoisen torikokouksen, ja punaista korttia katselivat Juventuksesta Juan Cuadrado ja päävalmentaja Massimiliano Allegri sekä Salernitanasta Federico Fazio.

Tasapeli oli molemmille joukkueille jo neljäs kuudessa ottelussa. Juventuksella on lisäksi tilillä kaksi voittoa, Salernitanalla voitto ja tappio.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat