Joukkotappelu keskeytti vapaa­ottelun pressi­tilaisuuden: ”Meillä ei ollut tarpeeksi väkeä siihen, että kaikki alkavat tapella”

Nevadan urheilukomissio ilmoitti maanantaina aikovansa tutkia UFC:n pressitilaisuuden perumiseen johtaneita tapahtumia.

Khamzat Chimaev voitti Kevin Hollandin Las Vegasissa lauantaina käydyssä ottelussa. Ottelua edelsi käsirysy pressitilaisuudessa.

14.9. 13:44

Vapaaotteluorganisaatio UFC joutui viime viikon torstaina perumaan UFC279-tapahtumaa edeltäneen pressitilaisuuden, kun tapahtumat takahuoneessa äityivät kaoottisiksi.

UFC-pomo Dana White pani lehdistötilaisuuden katki "kaikkien turvallisuuden vuoksi". Kukaan ei mediatietojen mukaan loukkaantunut tilanteessa.

Nevadan urheilukomissio ilmoitti maanantaina aikomuksestaan tutkia tapausta ja mahdollisesti rangaista kaikkia asiaan liittyviä.

Lehdistötilaisuuteen takahuoneessa valmistautuivat UFC-ottelijat Khamzat Chimaev, Kevin Holland, Nate Diaz ja heidän joukkueidensa jäsenet. Kaaos lähti käyntiin Chimaevin ja Hollandin tappelusta.

Takahuoneessa myöskin ollut ottelija Li Jingliang kertoi tiistaina näkemästään Mmafighting-sivuston artikkelissa.

Jingliangin mukaan Chimaev tuli takahuoneeseen ja tervehti muita ottelijoita. Holland ei ilahtunut tervehtimisestä, vaan tönäisi Chimaevia.

Tästä suivaantunut Chimaev potkaisi takaisin ja pian molemmat nuijivat toisiaan.

Jingliang yritti rauhoitella Chimaevia, todeten ettei vielä ole aika otella. Riitelijät erotettiin, ja ottelijat päätettiin ottaa lavalle pareissa.

Hollandin mentyä lavalle takahuoneessa kiehahti uudelleen, tällä kertaa Nate Diaz tukijoukkoineen onnistui ärsyttämään Chimaevia ja viskomaan häntä vesipullolla.

Diazin ja Chimaevin tukijoukkojen välillä syntynyt tilanne oli liikaa ja White lopetti nopeasti koko lehdistötilaisuuden.

Peruuntuneen lehdistötilaisuuden jälkeen White kommentoi että heillä oli järjestyksenvalvojia paikalla, mutta ei tarpeeksi tilanteen hillitsemiseksi.

”Meillä ei ollut tarpeeksi väkeä siihen, että kaikki alkavat tapella. Emme olleet varautuneet siihen”, White kertoi viime viikon torstaina.

Ruotsalainen Chimaev voitti lauantaina käydyssä ottelutapahtumassa Hollandin kuristusotteella avauserässä.

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat