Supertähti Neymar sai varoituksen tavara­merkki­tuuletuksestaan

Neymar teki PSG:n viimeisen maalin vierasvoitossa Maccabi Haifasta.

Neymar (2. oik.) ihmetteli erotuomari Daniel Siebertin toimintaa.

16.9. 9:41

Jalkapallon Mestarien liigassa nähtiin keskiviikkona jotain varsin usein toistuvaa, mutta myös jotain täysin uutta. Molemmat tapahtuivat H-lohkon ottelussa Maccabi Haifa–Paris Saint-Germain.

Odotettua oli, että PSG vei voiton. Lukemat olivat vieraiden hyväksi 3–1, eikä kovin yllättävää ole, että maaleista vastasi tähtikolmikko Lionel MessiKylian MbappéNeymar.

Ottelun eniten puhuttanut tilanne nähtiin Neymarin 88. minuutilla syntyneen 3–1-maalin jälkeen. Brasilialaistaituri tuuletti osumaa laittamalla peukalot ohimoilleen muiden sormien osoittaessa ylöspäin. Tuuletuksen viimeisteli käsien heiluttaminen ja kielen näyttäminen.

Neymar on vihjannut tuuletuksen olevan kohdistettu hänen vihaajilleen.

Neymar on tuulettanut maaleja useita kertoja täysin samalla tavalla, mutta tällä kertaa tulos oli eri.

Ottelun saksalainen erotuomari Daniel Siebert katsoi ilmeisesti Neymarin osoittaneen tuuletuksen kotikannattajille provosoimismielessä ja antoi tälle varoituksen.

Neymar ei tuomiota ymmärtänyt, vaan keskusteli ensin kentällä Siebertin kanssa ja jatkoi vielä ottelun jälkeen aiheen puimista Twitterissä.

”Suuri kunnioituksen puute urheilijaa kohtaan. Tällaista ei voi tapahtua. Saan keltaisen kortin, vaikken tehnyt mitään. Ja tuomari? Hän ei myönnä virhettään”, Neymar kirjoitti.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat