Näyttelijä Tom Hardy voitti jujutsukisan ja yllätti kaikki – oli ilmoittautunut oikealla nimellään, jota moni ei tunnista

Hollywood-tähti Tom Hardy ilmestyi yllättäen jujutsuturnaukseen Britanniassa. Hän voitti kaikki ottelunsa ja nappasi mestaruuden.

Tom Hardy pitää kuntoaan yllä harrastamalla jujutsua.

23.9. 15:11 | Päivitetty 23.9. 22:36

Näyttelijä Tom Hardy esitteli Britanniassa vakuuttavia taitojaan brasilialaisessa jujutsussa, The Guardian uutisoi.

Muun muassa Peaky Blinders -hittisarjasta sekä Dunkirk ja Venom-elokuvista tunnettu Hardy osallistui Milton Keynesissä järjestettyyn avoimeen mestaruusturnaukseen, jonka hän myös voitti.

45-vuotiaalla Hardylla on sininen vyö brasilialaisessa jujutsussa. Hän voitti kaikki ottelunsa.

Hollywood-tähti osallistui kilpailuun salanimellä ”Edward Hardy”, jota moni ei tunnistaisi. Kyseessä on kuitenkin miehen virallinen nimi.

Kuuluisan näyttelijän kasvot tunnistettiin silti heti, ja kanssakilpailijat olivat ällistyneitä. Hän on aiheuttanut saman reaktion aiemminkin, kun on osallistunut vastaaviin tapahtumiin.

Elokuussa Wolverhamptonissa vastustaja Danny Appleby kohtasi matolla Hardyn, eikä ollut uskoa silmiään.

”Olin shokissa. Tom sanoi: ’Unohda, että se olen minä ja tee, mitä normaalistikin tekisit’”, Appleby kertoi tuolloin Guardianin mukaan.

”Hän oli varmaan kovin vastustaja, joka minulla on koskaan ollut. Hän oli todellakin kuin hahmonsa Bane”, Appleby jatkoi viitaten Yön ritarin paluu -elokuvaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat