Mestis-pomo hehkutti Jokereita C Morella ja puolsi omalta osaltaan sarjaan tuloa: ”Kyllä se voisi ihan mielekkäältä tuntua”

Olli Aro muistutti, että toistaiseksi Jokerien tulo sarjaan on ennenaikaista spekulaatiota.

Jokerien logo areenan kaukalossa viime kaudella kuvattuna.

25.9. 12:06

Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro otti lauantaina tv-kanava C Moren lähetyksessä kantaa Jokerien sarjaan tulemiseen. Aro sanoi, että henkilökohtaisesti hän toivottaisi Jokerit tervetulleeksi, mutta korosti päätösten kuuluvan liittohallitukselle.

”Ensin pitäisi ratkaista se, että joku Jokereista ottaisi yhteyttä ja olisi halukas tulla meille. Siitä meidän pitää lähteä”, Aro sanoi.

Aro sanoi Jokerien tulon olevan tällä hetkellä ennenaikaista spekulaatiota, mutta vuolaat kehut narripaitojen suuntaan lähtivät.

”Onhan Jokerit uskomaton brändi suomalaisessa urheilussa, ei vain jääkiekossa. Kyllä se voisi ihan mielekkäältä tuntua, jos Jokerit jonain päivänä Mestiksessä nähtäisiin”, Aro sanoi.

Jokerien tulevaisuus suomalaisissa sarjoissa on ollut kesän ja alkusyksyn kiihkeimpiä kiekkopuheenaiheita. Liiga teki päätöksen, jonka mukaan sarjaan pääsee vain Mestiksen kautta. Kiinnostuksesta on ilmoittanut myös Kiekko-Espoo.

HS:n tietojen mukaan Jokerien suunnitelmiin kuuluu Mestis-paikan hakeminen. Jokerit ei ole toistaiseksi tullut julkisuuteen uusista omistajakuvioistaan.

”Tulevaisuutta en pysty avaamaan vielä. Sen takia halutaan, että paketti on valmis, kun tullaan julkisuuteen. Sitten saa esittää tarkempiakin kysymyksiä”, sanoi Jokerit ry:n puheenjohtaja Kim Borgström keskiviikkona HS:n haastattelussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat