Tiger Woods oli caddiena, kun hänen 13-vuotias poikansa Charlie pelasi huippu­kierroksen: ”En olisi pystynyt tähän ilman häntä”

Charlie Woods osallistui viikonloppuna kaksipäiväiseen kilpailuun ja teki uransa parhaan tuloksen.

Tiger Woods ja Charlie Woods kuvattuna viime vuonna PNC Championshipin viimeisen kierroksen jälkeen.

26.9. 18:08

Golftähti Tiger Woods vietti viikonloppuna aikaa golfkentällä, mutta tällä kertaa hän ei ollut itse puttaamassa. Sen sijaan Woods oli Golf.com-sivuston mukaan auttamassa caddien roolissa 13-vuotiasta poikaansa Charlie Woodsia.

Charlie Woods osallistui kaksipäiväiseen 36 väylän kilpailuun, jossa jaettiin paikkoja kansalliseen juniorien golfturnaukseen. Ensimmäisen kierroksen golflupaus pelasi 80 lyönnillä, mikä oli kahdeksan yli kentän par-lukeman.

Toisena päivänä Charlie Woodsin peli kulki erinomaisesti, ja hänen tuloksensa oli erityisesti ikä huomioiden mainio 68 eli neljä lyöntiä alle kentän parin. Tulos oli Golf.comin mukaan hänen uransa paras.

Kiitokset kierroksesta lähtivät isän antamien neuvojen suuntaan.

”Isä käski minun pysyä kärsivällisenä. Pelaa tasaisesti, pysy kärsivällisenä, keskity jokaiseen lyöntiin, äläkä ajattele liian pitkälle eteenpäin. Keskity peliin”, Charlie Woods sanoi.

Vanhemmat saivat seurata turnauksen etenemistä kentällä golfkärryillä ajaen, ja niin Tiger Woodskin teki. Charlie Woods sanoi arvostaneensa isänsä apua, jonka turvin hän löysi oikeita lyöntiratkaisuja.

”Se oli mahtavaa. En olisi pystynyt tähän ilman häntä”; Charlie Woods sanoi.

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat