NHL-seuran omistaja rajujen syytösten kohteena: omat lapset syyttävät isäänsä henkisestä ja fyysisestä pahoinpitelystä

Vancouver Canucksin omistaja Francesco Aquilini on kiistänyt syytteet.

Vancouver Canucksin omistaja Francesco Aquilini kuvattiin tervehtimässä yleisöä jääkiekko-ottelun alussa maaliskuussa. Jäällä oli myös eri intiaaniheimojen edustajia.

28.9. 11:23

Jääkiekon NHL:ssä pelaavan Vancouver Canucksin omistajan Francesco Aquilinin omat lapset syyttävät isäänsä henkisestä ja fyysisestä pahoinpitelystä. Asiasta kertoo kanadalainen CBC verkkosivuillaan.

Syytökset tulivat julki tiistaina, kun Aquilinia kuultiin oikeudessa. Oikeuskuuleminen liittyi siihen, pitääkö seurajohtajan jatkaa elatusavun maksamista 20-, 22- ja 24-vuotiaiden lastensa yliopisto-opintoihin.

Väitteiden mukaan Aquilini on esimerkiksi lyönyt nukkuvaa lasta ja heittäneen viisivuotiaan lapsen huoneen poikki. Kaikki lapset ovat antaneet valaehtoisen todistuksen tapauksista.

Aquilini itse on kiistänyt syytteet jyrkästi. Lapset eivät ole olleet isänsä kanssa juurikaan tekemisissä vuonna 2013 voimaan astuneen avioeron jälkeen.

Oikeudenkäynnissä käsiteltiin sitä, onko opinnoista annettu tarpeeksi tietoa, jotta Aquilinilla olisi velvollisuus osallistua kustannuksiin. Ennen korvaushakemusten lähettämistä Aquilinin entinen vaimo on poistanut esimerkiksi yliopistojen tiedot ja lasten henkilötiedot kuiteista.

Entinen vaimo sanoo toimineensa lastensa pyynnöstä, koska lapset eivät halua, että heidän isällään on pääsy heitä koskeviin tietoihin, kuten opiskelupaikkaan tai osoitteeseen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat