Daytone Jennigs kaatoi Seagullsin ja nosti Pyrinnön kellarista ylös

Seagullsille tuli kauden toinen tappio, mutta Pyrinnölle napsahti avausvoitto.

Ike Smith oli Pyrinnön toiseksi paras pisteiden tekijä. Kuva maaliskuulta.

14.10. 20:41

Helsinkiläinen Seagulls kävi päästämässä Tampereella Pyrinnön ulos Korisliigan nollakerhosta. Pyrintö voitti kotihallissaan 85–76, kun Daytone Jennings otti ratkaisijan vastuun itselleen.

Ottelussa vaihdettiin kori korista, kunnes Gulls alkoi hukata pelijaksoja. Niin kävi ottelun alussa, kolmannessa erässä ja myös lopussa.

Kadonneet pätkät eivät olleet pitkiä, mutta ratkaisevia. Neljännen kymmenminuuttisen ratkaisevilla hetkillä Jennings takoi kolmen pisteen heittoja. Tuuletuksista näki, että pisteet osuivat oikeaan paikkaan.

Voitto oli Pyrinnölle kauden ensimmäinen ja Lassi Kilpisen mukaan kausi on ollut täynnä nousuja ja laskuja. Kilpinen kuuluu puolustuspään osaajiin, joita vaisusti aloittanut joukkue erityisesti tarvitsee.

”Alkukausi on ollut hankala, ja on edelleen aika paljon tekemistä. Olen tyytyväinen, että voitettiin tänään”, Kilpinen sanoi Ruudun haastattelussa.

Pyrinnöstä Jenningsin lisäksi vain Ike Smith ylsi yli kymmeneen pisteeseen. Hän keräsi 15.

”Yritetään tehdä täysillä töitä. Toivotaan, että sen kantaa hedelmää”, Kilpinen sanoi. ”Kausi on ollut todella vaikea.”

Seagulls haki ratkaisuja Antti Kanervon kaukoheitoilla. Kanervo paukutti kaksi iso kolmosta neljännen erän alussa piti vieraat tuntumassa.

Ottelun lopun viimeisillä hetkillä joukkue pelasi palloa Kanervolle, mutta eroa oli liikaa ja aikaa liian vähän.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat