Bayern Münchenin puheen­johtaja halusi juoda olutta – pommi­uhkaus keskeytti illan

Jalkapallon saksalaisjätin vuosikokoukseen kohdistui pommiuhkaus.

Herbert Hainer on Bayern Münchenin puheenjohtaja.

16.10. 12:55

Jalkapallon suurseura Bayern München piti lauantaina vuosikokouksensa ja valmistautui puolen yön lähestyessä vapaamuotoisiin rientoihin, mutta ilta sai ikävän käänteen kokouspaikkaan kohdistetun pommiuhkauksen takia.

Asiasta kertoneen saksalaislehti Bildin mukaan paikalle hälytettiin poliisin erikoisjoukkojen pommiryhmä ja poliisikoiria, jotka tutkivat paikkoja mahdollisten epäilyttävien esineiden varalta. Kokouspaikkana toimineen monitoimiareenan lisäksi myös läheinen puisto tutkittiin.

Kaikki paikallaolijat, muun muassa seuran jäsenet, pomoporras, vip-vieraat ja tiedotusvälineiden edustajat, joutuivat pihalle odottamaan lisätietoja tapahtuneesta. Pelottava tilanne kesti 113 minuuttia, joiden jälkeen paikat todettiin turvalliseksi.

Bild tavoitti yöllä Bayernin puheenjohtaja Herbert Hainerin, joka kommentoi tilannetta lyhyesti.

”Tiedän, että poliisi on hälytetty. Erikoisjoukot saapuvat selvittämään asiaa. Tällä hetkellä en tiedä asiasta enempää”, Hainer sanoi.

Hän harmitteli sitä, miten vuosikokouksen virallisen osuuden jälkeen ohjelmassa ollut illanvietto meni pilalle.

”Se on todella sääli. Tällaisen tapahtuman (kokouksen) jälkeen haluaisi viettää aikaa seuran jäsenten kanssa ja juoda olutta. Halusin puhua seuraajillemme ja vaihtaa ajatuksia heidän kanssaan. Se oli kuitenkin lopetettava tapahtuneen (pommiuhkauksen) jälkeen. Tämä oli ruma loppu.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat