ManU-tähden pyöriminen oli liikaa pää­valmentajalle – vaihto­penkki kutsui

Manchester United oli voitokas Eurooppa-liigassa, mutta Antonyn pyöriminen ei miellyttänyt päävalmentaja Erik ten Hagia.

Antonyn temput eivät miellyttäneet päävalmentaja Erik ten Hagia.

28.10. 8:15

Supertähti Cristiano Ronaldo palasi Manchester Unitedin kokoonpanoon ja teki maalin, kun joukkue otti 3–0-kotivoiton FC Sheriffistä jalkapallon Eurooppa-liigassa.

Voiton ansiosta ManU säilytti mahdollisuutensa lohkovoittoon ja paikkaan 16 parhaan joukossa. Lohkojen kakkoset kohtaavat pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Mestarien liigan lohkokolmoset.

Ronaldon maalin lisäksi keskiviikon ottelussa puhuttivat joukkueen brasilialaislaiturin Antonyn temppu.

Nopeajalkainen taituri sai syötön ottelun 38. minuutilla ja pyöri paikallaan pallo jalassaan kaksi täyttä kierrosta ja antoi pyörimisen päätteeksi harhasyötön.

Antony on tunnettu pyörähtelyistään, mutta ManU:n päävalmentaja Erik ten Hag ei ollut vakuuttunut tempuista ja ottikin pelaajan vaihtoon ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Ten Hag kommentoi Antonyn temppua ottelun jälkeen.

”Minulla ei ole ongelmaa sen (tempun) kanssa, kunhan se edistää peliä. Vaadin häneltä enemmän pystyjuoksuja, peliä rangaistusalueella ja taskuissa. Jos temppuja tehdään vain temppujen vuoksi, oikaisen häntä”, ten Hag totesi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat