HIFK hyllytti harhasyöttöjä jaelleen Otso Rantakarin, tilalle kokematon puolustaja

HPK ottaa mittaa HIFK:sta Hämeenlinnassa lauantaina.

Otso Rantakari huilaa ottelun HPK:ta vastaan tänään lauantaina.

29.10. 14:00

Helsingin IFK kohtaa Hämeenlinnan Pallokerhon tänään lauantaina kiekkoliigassa. HIFK:ssa vallitsee tuska ja paniikki, ja se näkyy myös joukkueen kokoonpanossa.

Päävalmentaja Ville Peltonen sai tarpeekseen puolustaja Otso Rantakarin harhasyötöistä. Rantakari joutui sivuun kokoonpanosta.

Ottelu ei ollut Rantakarilta kovinkaan onnistunut. Ikävä huipennus tuli, kun hän syötti Ilveksen viidennessä maalissa kiekon Petri Kontiolan lapaan.

Ennen kauden alkua rakennetuissa suunnitelmissa Rantakarin piti pyörittää ylivoimaa siniviivalla. Nyt hän ei mahdu enää kokoonpanoon. Loukkaantumisesta tuskin voi olla kysymys.

Einari Luhanka tulee mukaan HIFK:n alakertaan. Luhanka, 23, ei ole pelannut Liigaa vielä tällä kaudella. Viime talvena hän pelasi uransa ensimmäiset kaksi ottelua.

Peltonen kehui keskushyökkääjiä Jesse Seppälää ja Miro Väänästä tappioon päättyneen Ilves-ottelun jälkeen. He johtavat kakkos- ja kolmoskenttiä.

Kaikkiaan HIFK:n sentteriosasto näyttää hyvin aneemiselta.

Liigadatan mukaan HIFK on ensimmäisen Liigan historian aikana sarjataulukossa viimeisenä, kun yli 10 kierrosta on pelattuna.

HIFK luiskahti sarjan viimeiseksi Ilves-tappion jälkeen, kun samaan aikaan SaiPa voitti ottelunsa.

Puolustaja Johan Motin joutui Eetu Tuulolan päähän kohdistuneen taklauksen kohteeksi perjantaina. Motin on silti ilmoitettu joukkueen kokoonpanoon.

HPK ja HIFK kohtaavat Rinkelinmäellä kello 17. Cmore näyttää ottelun suorana.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat