Patrik Laine jäi nollille, ja Columbus hävisi rumin lukemin

New Jersey koulutti Columbusta.

Patrik Laine ei yltänyt sunnuntaina mainetekoihin.

30.10. 22:53

Columbus Blue Jackets jäi rumasti New Jersey Devilsin jyräämäksi NHL:n päiväottelussa sunnuntaina. Isäntäjoukkue tyylitteli suvereeniin 7–1-voittoon.

Tappio oli Jarmo Kekäläisen johtamalle Columbukselle kolmas perättäinen. Itäisen konferenssin jumbona konttaava Blue Jackets on voittanut vain kolme kymmenestä ottelustaan.

Devils nousi voitolla Itäisen konferenssin kakkospaikalle.

Devils vei ottelua alusta loppuun.

Fabian Zetterlund vei isännät johtoon avauserässä, mutta vieraiden selkä napsahti lopullisesti poikki toisen erän alussa, kun Nico Hirschier ja Ryan Graves iskivät maalit mieheen runsaassa puolessa minuutissa. Kumpikin maali lipsahti luvattoman helposti Elvis Merzlikinsin selän taakse.

Jegor Tshinakov nosti toisessa erässä Columbuksen maalin päähän, mutta sitä iloa ei kauaa kestänyt. Devils karkasi takaisin maisemaan John Marinon, Jonas Siegenthalerin, Jack Hughesin ja Miles Woodin osumilla. Erik Haula sai syöttöpisteen Siegenthalerin 5–1-maaliin.

Suomalaishyökkääjä Patrik Laine vaelteli koko ottelun varjojen mailla. Hän pelasi vajaat 20 minuuttia ja laukoi kerran Vitek Vanecekin vartioimaa maalia kohti. Laine on pelannut nyt kolme ottelua ilman tehomerkintöjä. Neljässä ottelussa on syntynyt yhteensä vain yksi maali.

Columbus matkustaa Tampereelle tällä viikolla. Se kohtaa Nokia-areenassa perjantaina ja lauantaina Colorado Avalanchen.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat