Arsenalin Saka telottiin ulos – Valmentaja toivoo, ettei MM-paikka ole vaarassa

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta toivoo, ettei sunnuntain Nottingham-ottelu romuttanut Bukayo Sakan mahdollisuuksia päästä MM-kisoihin.

Arsenalin Bukayo Saka sai hoitoa kentällä sen jälkeen, kun häntä oli potkittu jalkoihin useamman kerran Nottingham-ottelun ensimmäisellä jaksolla.

31.10. 7:58

Arsenalin päävalmentaja Mikel Arteta toivoo, ettei hänen pelaajansa Bukayo Sakan, 21, mahdollisuudet päästä Englannin MM-joukkueeseen romuttuneet sunnuntaina. Saka vastaanotti useampia potkuja jalkoihinsa Arsenal–Nottingham-ottelun alussa.

Nottinghamin Renan Lodin taklaus oli lopulta liikaa Sakalle, joka oli otettava vaihtoon sen jälkeen 27. minuutilla. Sakan terveystilanne selviää alkuviikon jälkeen.

Mikel Arteta suhtautui varovaisen myönteisesti Sakan mahdollisuuksiin toipua loukkaantumisestaan nopeasti. Arteta toivoo, ettei vamma vaikuta siihen, pääseekö Saka Englannin MM-joukkueeseen.

”Toivottavasti ei vaikuta. Hän sai ikävän potkun heti alussa ja linkutti sen jälkeen. Hän taisi saada muutaman osuman. Katsotaan, mikä on hänen kuntonsa seuraavina päivinä”, Arteta sanoi The Guardian -lehden mukaan.

Englannin MM-joukkue nimetään 13. marraskuuta. Ensimmäisen MM-ottelunsa Englanti pelaa Irania vastaan 21. marraskuuta.

Arsenal voitti sunnuntaina Nottingham Forestin maalein 5–0 ja palasi Englannin Valioliigan kärkipaikalle. Saka ehti antaa maaliin johtaneen keskityksen Gabriel Martinellin avausmaaliin.

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat