MM-kisoissa kohua keittäneet Meeri Räisänen ja Susanna Tapani sivussa maajoukkueesta

Suomi kohtaa ensi viikolla Heinolassa, Turussa ja Vantaalla pelattavassa turnauksessa Sveitsin, Ruotsin, Saksan ja Tšekin.

31.10. 14:59

Kapteeni Jenni Hiirikoski johtaa joukot jäälle, mutta muuten Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue pelaa marraskuussa rajusti uudistetulla joukkueella, kun sitä vertaa elo-syyskuun taitteessa MM-kilpailuissa nähtyyn.

Joukkue julkaistiin maanantaina Helsingissä.

Maalivahti Emilia Kyrkkö, puolustaja Ada Eronen, puolustaja Adalmiina Makkonen, puolustaja Siiri Yrjölä ja hyökkääjä Anni Montonen debytoivat naisten maajoukkueessa. Esimerkiksi puolustaja Rosa Lindstedt ja hyökkääjä Sara Säkkinen palaavat maajoukkueeseen.

Naisleijonat sukelsi Tanskassa pelatuissa MM-kilpailuissa kuudenneksi ja putosi B-tasolohkoon. Kisoissa riitti kuohuntaa, kun tähtihyökkääjä Susanna Tapani piipahti kesken kaiken Suomessa ystävänsä häissä.

Kisajoukkueen maalivahti Meeri Räisänen lisäsi kierroksia, tahattomasti tai tahallaan, kun hän onnitteli isäänsä syntymäpäivän johdosta Twitterissä.

Luukkuvahti Räisänen ei ollut syntymäpäivillä. Tviitin saattoi tulkita piikiksi Tapanille ja maajoukkueen johdolle.

Ringeten MM-kotikisoissa marraskuun alussa pelaava Tapani ja Räisänen eivät ole mukana Suomen marraskuun kotiturnauksen joukkueessa.

Suomi kohtaa 8.–12. marraskuuta Heinolassa, Turussa ja Vantaalla pelattavassa turnauksessa Sveitsin, Ruotsin, Saksan ja Tšekin.

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat