Gerard Piqué lopettaa jalkapallouransa, viimeinen peli lauantaina

Piqué voitti Espanjan riveissä sekä maailmanmestaruuden että Euroopan mestaruuden.

Gerard Piqué päättää jalkapallouransa kesken kauden.

3.11. 20:01 | Päivitetty 3.11. 20:29

Espanjalainen jalkapalloilija Gerard Piqué kertoo lopettavansa jalkapallouransa. Barcelonaa edustava Piqué, 35, kertoo Twitter-videollaan, että tulevan lauantain La Liga -ottelu on hänen viimeisensä joukkueen kotistadionilla Camp Noulla ja muistuttaa, että on aina sanonut, ettei pelaa muissa joukkueissa.

Keskuspuolustajana pelannut Piqué on voittanut Espanjan maajoukkueessa maailmanmestaruuden ja Euroopan mestaruuden. Barcelonassa hän voitti kolme kertaa ja Manchester Unitedissa kerran Mestarien liigan.

Tällä kaudella Piquén vastuu on jäänyt varsin vähiin. Espanjan liigassa hän on ollut avauskokoonpanossa kolme kertaa ja saanut peliminuutteja viidessä ottelussa. Peliminuutteja on kertynyt yhteensä 298. Kaikkiaan Barcelona on pelannut tähän mennessä 12 ottelua.

Barcelona kohtaa Piquén uran viimeisessä pelissä Almerian. Peli on Barcelonan viimeinen kotiottelu ennen kuin MM-kisat alkavat 20. marraskuuta. Tässä vaiheessa lopettamalla Piqué pääsee hyvästelemään kentät kotiyleisönsä edessä.

Barcelonan talous on ollut viime vuodet tiukoilla. Piquén sopimus on ollut eräs ongelmallisimmista. Espanjalaislehti Marcan mukaan seura on painostanut topparia jättämään seuran, jotta palkkoihin vapautuisi rahaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat