Tällainen oli NHL:n tyyli-ikonin Patrik Laineen asuvalinta Tampereen NHL-peliin

Laine saapui Nokia-areenalle noin kello 17.45.

Patrik Laine torstain mediatilaisuudessa kuvattuna.

4.11. 18:13

Tampere.

Patrik Laine on tullut NHL:ssä tunnetuksi räväköistä asuvalinnoistaan. Perjantaina Laine pääsi esittelemään pukeutumistyyliään kotikaupungissaan, kun hänen nykyinen seuransa Columbus Blue Jackets pelaa Nokia-areenassa Colorado Avalanchea vastaan.

Laine saapui Nokia-areenaan noin kello 17.45 ja asuvalinta oli jälleen joukosta erottuva. NHL:n verkkosivujen toimittaja Mike Zeisberger julkaisi kuvan Laineen päivän asusta Twitter-tilillään.

Laine ennakoi viime kesänä HS:n haastattelussa sitä, mitä Suomessa on luvassa.

”Veikkaan, että voi aika överiksi mennä. Annetaan Suomessa tosifaneille puheenaiheita taas. Laitetaan joku kiva puku päälle ja joku hattu siihen, niin on sitten taas loppuvuodeksi tekemistä”, Laine sanoi.

Hän kertoi myös, että ideoiden takana on usein hänen avovaimonsa Sanna-Mari Kiukas.

Columbus ja Colorado kohtaavat Tampereella toistamiseen lauantaina, joten Laineelle aukeaa tilaisuus esitellä toinenkin asu tamperelaisille.

Perjantain ottelu alkaa kello 20.00. Laineen edustaman Columbuksen alkukausi on ollut vaikea. Kymmenestä ensimmäisestä ottelusta joukkue on voittanut kolme.

”Kun aloitat kauden kolmella voitolla ja seitsemällä tappiolla, on kyse kaikesta muusta kuin onnesta. Olemme haparoineet koko joukkue. Ei ole kyse vain maalivahdeista, vaan kaikista, puolustajista hyökkääjiin”, sanoi Columbuksen hyökkääjä Jakub Voráček.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat