Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool saavuttivat kaksi merkkipaalua

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool nappasivat ensimmäisen Masters-tason välieräpaikan. Samalla varmistui pääsy ATP-finaaliturnaukseen.

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool nappasivat ensimmäisen Masters-tason välieräpaikkansa Pariisissa.

4.11. 19:53

Pariisi

Tenniksen nelinpelin suomalaistähti Harri Heliövaara ja hänen brittiparinsa Lloyd Glasspool ylsivät perjantaina pariinkin merkkipaaluun, kun Pariisin ATP Masters -turnauksen puolivälierässä kukistuivat Australian Matthew Ebden ja Britannian Jamie Murray 6–3, 7–6 (8–6).

Välieräpaikka on Heliövaaralle ja Glasspoolille ensimmäinen Masters-tasolla, ja mikä vielä tärkeämpää, samalla varmistui pääsy Torinossa pelattavaan kauden päättävään ATP-kiertueen finaaliturnaukseen.

” Pelattiin aika isoista asioista, ja makea fiilis, kun pystyttiin paineen alla onnistumaan. ATP-finaaleihin pääseminen, eihän sitä usko todeksi. Tämä vuosi aloitettiin niin kaukaa takamatkalta, ja nyt yhtäkkiä ollaan maailman viitoseksi rankattu pari. Vaikea kuvailla sanoiksi, onnen kyyneleitä tuli, kun Torinon paikka varmistui”, Heliövaara hehkutti STT:lle.

Pariisin välierässä he kohtaavat maailman tämän hetken kärkiparin Wesley Koolhof Hollanti/Neal Skupski Britannia.

”Ensimmäinen Masters-tason välierä, ja vastassa maailman tämän hetken ykköspari. Eihän meillä hirveästi hävittävää siinä ole, mutta tiedämme, että parhaana päivänä pystymme heidätkin hoitelemaan. Pelataan omaa peliä, nöyrästi, paineettomasti, annetaan palaa ja mitä vaan voi tapahtua”, Heliövaara mietti lauantaista kohtaamista.

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat