Robert Helenius kertoo MTV:n Possessa, mitä tyrmäys­tappiossa oikein tapahtui

Robert Helenius kertoi ajatuksistaan rajun tyrmäystappion jälkeen tv-sarja Possessa. Lisäksi hän kertoi, ettei ole vielä päättänyt uransa jatkosta.

Robert Helenius sai elämänsä tilaisuuden otellessaan Deontay Wilderia vastaan. Valitettavasti suomalainen ei päässyt näyttämään osaamistaan avauserää pidemmälle.

4.11. 21:31 | Päivitetty 4.11. 21:51

Nyrkkeilijä Robert Helenius avasi MTV:n tv-sarja Possessa tuntojaan New Yorkissa 16. lokakuuta koetun tyrmäystappion jälkeen.

Tyrmäystappion ottelun avauserässä Deontay Wilderille kärsinyt Helenius kertoi ohjelmassa voivansa hyvin. Tyrmäysiskua Helenius kuvailee yllättäväksi, vaikka sellaista osattiin odottaa ja pyrittiin varomaan.

”Olimme kyllä tehneet hyvän taktiikan ja ottelu lähti hyvin käyntiin, mutta sieltä tuli yllättävä oikea vastaan, ja tässä minä nyt olen. Kaikki hyvin, ei mitään hätää”, Helenius sanoi.

Taktiikkana oli saada Wilder takajalalle, koska tiedossa oli, ettei hän osaisi lyödä sieltä niin hyvin. Kun erää oli mennyt puolitoista minuuttia, Heleniuksen hälytyskellot varoittelivat, ottelu sujui liian helposti. Sitten tuli yllättävä vastaisku.

”En ollut yhtään varuillaan, kolme sekuntia ekaa erää ja meikä maihin”, Helenius toteaa.

Wilder oli myös kevyempi kuin viimeisimmässä ottelussaan Tyson Furya vastaan.

”Hän liikkui paremmin ja oli nopeampi. Kreditit hänelle.”

Ilmeisesti Wilder oli tehnyt ottelutaktiikkansa sen pohjalta, mitä oletti Heleniuksen tiimin hakevan häntä vastaan. Helenius toteaa, että olisi pitänyt kuunnella hälytyskelloja, mutta se jäi, sillä ottelu oli vielä niin varhaisessa vaiheessa.

”Lähden viimeisellä hyökkäyksellä, ja sitten se oli siinä.”

Wilder ja Helenius tapasivat ottelun jälkeen. Wilder oli pahoillaan tyrmäyksestä, vaikka se lajin luonteeseen kuuluukin. Helenius kertoi, että hän oli samaan tapaan käynyt Adam Kownacki -ottelujen jälkeen varmistamassa, että vastustajalla oli kaikki hyvin.

Heleniuksen päällimmäinen tunne ottelusta on yhä pettymys siitä, ettei hän päässyt näyttämään enempää osaamistaan. Suunnitelmat nyrkkeilyuran jatkosta ovat vielä tekemättä.

”En ole vielä päättänyt juuta eikä eitä.”

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat