Kohupelaaja Kyrgios väitti katsojan juoneen 700 paukkua, pyysi nyt anteeksi

Kyrgios pyysi naiselta anteeksi ja lahjoitti 20 000 puntaa tämän valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Nick Kyrgiosilla on tenniskentillä ongelmallisen kohupelaajan maine.

5.11. 10:37

Australialainen tennistähti Nick Kyrgios on sopinut kiistansa Wimbledonin tennisturnauksen finaalia katsomassa olleen naisen kanssa, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Kyrgios syytti kesken finaalin, että ottelua seurannut nainen olisi ollut katsomossa humalassa. Kyrgiosin mukaan nainen häiritsi häntä huudoillaan.

Nainen aikoi nostaa Kyrgiosta vastaan kunnianloukkaussyytteen, mutta asia on sovittu ennen sen etenemistä oikeuteen. Kyrgios pyysi naiselta anteeksi ja lahjoitti 20 000 puntaa tämän valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Kyrgios pelasi heinäkuussa Wimbledonissa uransa ensimmäistä grand slam -tason kaksinpelin loppuottelua, mutta hävisi sen neljässä erässä Serbian Novak Djokovicille.

Kyrgiosilla on tenniskentillä ongelmallisen kohupelaajan maine. Wimbledon-finaalin aikaan Kyrgios valitti katsojasta erotuomarille ja raivosi, että nainen oli "juonut 700 paukkua".

Nainen oli katsomassa loppuottelua äitinsä kanssa. Naisen mukaan Kyrgiosin syytökset aiheuttivat hänelle ja hänen perheelleen kohtuutonta vahinkoa.

Sovinnon eleenä Kyrgios maksaa lähes 23 000 euroa lasten sairaalaa tukevalle hyväntekeväisyysjärjestölle.

”Käsitykseni katsojan humalatilasta oli virheellinen ja pyydän anteeksi”, Kyrgios kommentoi BBC:n mukaan Palusia edustaneen lakifirman tiedotteessa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat