Pep Guardiola kuittasi sarkastisesti Zlatan Ibrahimovićille: ”Olen niin kateellinen”

Ibrahimović epäili Guardiolan kykyä kehittää supertähti Erling Haalandia.

Erling Haaland on laukonut maaleja ällistyttävään tahtiin Pep Guardiolan alaisuudessa.

5.11. 16:29

Jalkapallovalmentaja Pep Guardiola ja hyökkääjätähti Zlatan Ibrahimović eivät ole ylimpiä ystäviä, ja siitä saatiin tuoretta näyttöä perjantaina.

Ibrahimović on kommentoinut Guardiolan johtaman Manchester Cityn tilannetta ja etenkin joukkueen tähtihyökkääjää Erling Haalandia.

”Pystyykö Guardiola kehittämään Haalandia? Se riippuu Guardiolan egosta, ja antaako hän Haalandin olla yhtä iso tai isompi. Minun ja muiden hän ei antanut olla yhtä iso kuin itsensä”, Ibrahimović sanoo viitaten aikaansa Barcelonassa Guardiolan valmennuksessa.

Ibrahimović on tuonut mielipiteensä Guardiolasta julki aiemminkin, ja tällä kertaa espanjalaisluotsi kuittasi ruotsalaishyökkääjän kommentit aimo annoksella sarkasmia.

”Hän on täysin oikeassa, tässä seurassa egoni on isompi kuin kenenkään muun”, Guardiola kommentoi asiaa perjantaina.

”En pidä siitä, kun Erling tekee kolme maalia ja kaikki huomio kiinnittyy häneen. Olen niin kateellinen. Sanoin, ettei hän tekisi enempää, muuten Daily Mail ja The Sun eivät kirjoita minusta mitään.”

Manchester City kohtaa lauantaina Englannin Valioliigassa Fulhamin. Maalipörssiä huimalla 17 osumalla johtava Haaland aloittaa ottelun vaihdosta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat