Tunteet kuumenivat, kun Ässät kaatoi HIFK:n

Ässät voitti lauantain kohtaamisen lukemin 4–2.

Ässät piti pisteet Porissa lauantaina. Kuva joukkueiden kohtaamisesta 12. lokakuuta.

5.11. 21:09

Ässien 4–0-maalin jälkeen tunteet kuumenivat lopullisesti Porin Isomäen liigaillassa lauantaina. Ässät ja HIFK ovat historian saatossa tarjoilleet kiihkeitä kohtaamisia, mutta aivan viime vuosina ei ole näin paljon kuohunut.

Ässät otti 4–2-kotivoiton. Kotijoukkueen kaikki kaikessa oli yhdysvaltalaispuolustaja Ian McCoshen, joka teki 2+1 pistettä.

Vahvimmin väänsivät HIFK:n Micke-Max Åsten ja Ässien Valtteri Viirret. Molemmille tuomittiin pelirangaistus väkivaltaisuudesta.

”Aina täytyy puolustaa omia, kun sen paikka on. Muuten ei kestä pää. Ensimmäisenä vastaan tuli Åsten, jota aloin repiä paidasta. Hän nousi ylös jäästä, ja sitten väänsimme hieman pidempään. En hakenut helpointa vastusta”, Viirret kertasi.

”Lukko-pelit ovat yleensä vähän samantapaisia, mutta hieno oli tämäkin ottelu. Yleisöä oli paljon, ja hyvin pysyin itsekin mukana.”

Ässävahti Niklas Rubinin maalin läheisyydessä oli jatkuvaa kahinaa, joista yksi johti HIFK:n kavennusmaaliinkin. Rubin itsekin mätki Iiro Pakarista sen verran, että enemmän kuin kaksiminuuttinenkin olisi ollut vaihtoehtona jäähyksi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat