Raiskauksista epäilty Valioliiga-pelaaja Benjamin Mendy aloitti todistuksensa

Pelaaja kertoi, että hänellä oli ollut ”seksiä useiden naisten kanssa”. Hän väitti kaiken tapahtuneen suostumuksellisesti.

Benjamin Mendy vuonna 2020.

7.11. 21:29

Manchester Cityn puolustaja Benjamin Mendy aloitti todistuksensa oikeudenkäynnissä, jossa hän on epäiltynä useista raiskauksista.

Mendy sanoi, että hänellä oli ollut seksiä monien naisten kanssa, mutta hän oli aina keskeyttänyt tilanteen, jos naiset sanoivat ”ei”.

28-vuotias ranskalaispelaaja puhui Chesterin rikostuomioistuimessa Koillis-Englannissa vannottuaan syyttömyyttään kaikkiin syytteisiin pitkässä oikeudenkäynnissä, joka alkoi elokuussa.

Uutistoimisto AFP:n mukaan Valioliigan tähtipelaajaa syytetään lukuisista seksuaalirikoksista, joihin kuuluvat raiskaus, raiskauksen yritys ja seksuaalinen väkivalta. Mendyn ”avustajaksi” kutsuttua henkilöä syytetään kuudesta raiskauksesta ja kolmesta seksuaalisen väkivallan teosta.

Mendy on toistaiseksi todettu syyttömäksi yhteen raiskaussyytökseen.

Väitetyt uhrit ovat kertoneet rikostuomioistuimessa, että Mendy oli pakottanut naiset seksiin kotonaan lukituissa huoneissa.

Syyttäjä kertoi oikeudelle elokuussa, että Mendy ja hänen avustajansa olivat ”saalistajia, jotka olivat valmistautuneita tekemään vakavia seksuaalirikoksia”.

Kummatkin miehet ovat sanoneet, että kaikki seksi oli suostumuksellista.

Mendyn mukaan naiset tulivat hänen luokseen hänen asemansa takia.

”He eivät tulleet luokseni ulkonäköni vaan jalkapallon takia”, hän kertoi oikeudelle.

Mendy sanoi hyväksyneensä aina, jos nainen sanoi ”ei” ja lopettaneensa sen jälkeen.

”Silloin en ajatellut, mitä he tunsivat tai että he voisivat olla järkyttyneitä”, hän lisäsi.

”Jos he halusivat seksiä ja minä halusin myös, kaikki oli hyvin, ja jatkoin juhlimista.”

Mendy sanoi ajatelleensa, että oli “normaalia” harrastaa seksiä useamman naisen kanssa samana yönä, eikä hän ”kantanut huolta” ehkäisyn käyttämisestä. Mies myönsi, että hän saattoi olla “epäkunnioittava” puhuessaan naisista.

Mendyn mukaan viime vuoden elokuusta asti kestänyt tutkintavankeus oli saanut hänet ”tajuamaan monia asioita” ja näkemään ”sisällään olevan tuskan”.

Mendy siirtyi Manchester Cityyn ranskalaisseura Monacosta vuonna 2017. City asetti hänet pelikieltoon sen jälkeen, kun poliisi oli pidättänyt hänet viime vuoden elokuussa.

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat