Kesä­treeni tuottaa tulosta – Lauri Markkasen nopeus oli liikaa Lakers-tähdelle

Lauri Markkasen kesäharjoittelu näkyy onnistumisina NBA:ssa.

Lauri Markkanen ja Anthony Davis kamppailivat useaan otteeseen maanantain kohtaamisessa.

8.11. 8:05

Utah Jazzin Lauri Markkanen on ollut huimassa vireessä NBA:ssa alkukaudella, ja fysiikan parantuminen näyttää tuottavan vahvoja tuloksia maailman parhaita pelaajia vastaan.

Markkanen on kahden kesän aikana keskittynyt Suomessa parantamaan erityisesti räjähtävyyttään ja nopeuttaan, ja maanantain kierroksella nähtiin hyvä esimerkki nyky-Markkasesta.

Los Angeles Lakersin tähtipelaaja Anthony Davis yritti vartioida Markkasta kolmen pisteen viivan tuntumassa, mutta epäonnistui pahasti.

Markkanen teki pienen harhautuksen ja paineli sen jälkeen vauhdilla Davisin ohi, joka ei voinut kuin yrittää roikkua mukana ilman mahdollisuutta torjuntaan tai riistoon. Lopulta Markkanen nosti helpon korin, vaikka Davisia auttamaan tuli vielä Troy Brown Jr.

Puolustuspäässä sai Markkanenkin ihastella välillä Davisin otteita, kun iso mies pyörähteli taidokkaasti donkkaamaan. Markkanen on saanut parantuneesta puolustuspelistä kehuja kauden aikana, mutta parantamisen varaakin löytyy vielä.

Markkanen heitti ottelussa lopulta 23 pistettä, ja lähietäisyydeltä suomalaisen pistetehtailua pääsi ihastelemaan myös toinen Lakers-tähti Russell Westbrook, jonka yli Markkanen paineli korintekoon.

Davis oli Lakersin paras pistemies 29 pisteellään, ja Westbrook heitti 22 pistettä.

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat