Supertähti Embiid paljasti sanansa Markkaselle: ”Oikeastaan valehtelin”

Markkanen heitti ratkaisuhetkillä kaksi vapaaheittoa ohi.

Joel Embiid oli täysin pysäyttämätön Utah Jazzia vastaan.

14.11. 11:02

Utah Jazzin suomalaistähti Lauri Markkanen oli valokeilassa ottelun ratkaisuhetkillä, kun Jazz vieraili Philadelphia 76ersin luona sunnuntain NBA-kierroksella. Tällä kertaa Markkanen ei kuitenkaan onnistunut paineen alla, vaan Jazz kärsi tappion lukemin 98–105.

Markkanen pääsi vapaaheittoviivalle 20 sekuntia ennen täyttä aikaa tilanteessa 98–103.

Philadelphian supertähti Joel Embiid kävi ennen vapaaheittoja juttelemassa Markkaselle, ja varmana vapaaheittäjänä tunnettu suomalainen kolautti molemmat heittonsa takarautaan.

Embiid heitti peräti 59 pistettä ja oli ottelun ylivoimainen tähti. Hän kertoi ottelun jälkeen, mitä oli Markkaselle ratkaisuhetkillä sanonut.

”Sanoin, että minun pitää mennä laittamaan Arthur nukkumaan, joten sinun pitää heittää vapaaheitot ohi, ettemme joudu jatkoajalle,” Embiid kertoi The Athleticin mukaan.

”Minä oikeastaan valehtelin, koska Arthur on jo nukkumassa. Hän menee joka ilta nukkumaan puoli kahdeksalta”, Embiid jatkoi poikansa rutiineista.

Markkanen on normaalisti erinomainen vapaaheittäjä, mutta ilman lepopäivää pelatuissa otteluissa onnistumisprosentti viivalta on surkea 46,2. Nyt epäonnistuminen tuli lisäksi todella huonoon hetkeen ja lopetti Utahin taistelun voitosta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat