Hiekkaesteen haravoinnin laiminlyönti johtaa sakkoon golfkilpailussa Yhdysvalloissa

Golfkentillä liikkuu paljon pelaajia, jotka syystä tai toisesta jättävät jälkensä korjaamatta hiekkaesteessä.

16.11. 21:49

Pallon päätyminen golfkentällä hiekkaesteeseen on harrastajapelaajalle aina vähintään pieni pettymyksen aihe, koska sieltä selviytyminen kunnialla pois on usein vaikeaa. Sitä se voi olla joskus jopa ammattipelaajalle.

Tunnelmaa ei kohota se, jos löytää pallonsa jonkun toisen pelaajan hiekkaan jättämästä jalanjäljestä tai muusta jäljestä.

Omien jälkien korjaamatta eli haravoimatta jättäminen hiekkaesteessä on golfkentällä asia, joka etikettivirheistä kenties eniten vaikuttaa muihin pelaajiin.

Golfkentillä liikkuu yllättävän paljon pelaajia, jotka syystä tai toisesta jättävät jälkensä korjaamatta hiekkaesteessä.

Voi vain arvailla, onko kyse kenties hölmöilystä, tietämättömyydestä, huolimattomuudesta, unohtamisesta, välinpitämättömyydestä, itsekkyydestä vai jostakin muusta.

Arizonan osavaltiossa Yhdysvalloissa pelattavassa kilpailussa on ryhdytty koviin otteisiin, että kukaan pelaaja ei joutuisi kärsimään haravoimatta jätetystä hiekkaesteestä. Asiasta kertoo Golf.com.

Kyseessä on karsintakilpailu Aasian-kiertueelle. Kilpailuun osallistuville pelaajille on nimittäin kerrottu, että hiekkaesteen haravoimisen laiminlyönnistä seuraa 300 dollarin sakko.

Pääkiertueitten miljonääripelaajille kyseisellä summalla ei ole mitään merkitystä, mutta tämän kilpailun osanottajille tilanne lienee toinen.

Uutinen ei kerro, miten kilpailun aikana hoituu hiekkaesteitten haravoinnin valvonta.

Kyseinen tapahtuma on ensimmäinen Yhdysvalloissa järjestettävä Aasian-kiertueen alkuvaiheen karsinta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat