Messi laukoi upean maalin heikommalla jalallaan

Argentiina on enää yhden tappiottoman ottelun päässä Italian maailmanennätyksestä.

Lionel Messi teki maalin ja syötti toisen ottelussa Arabiemiraatteja vastaan. Khalifa Al Hammadi taistelussa supertähden kanssa.

17.11. 8:17

Jalkapallon miesten MM-kisojen mestarisuosikkeihin lukeutuva Argentiina jatkoi tappiottomien ottelujen putkeaan keskiviikkona, kun se kohtasi Arabiemiraatit. Ottelu oli jo 36. peräkkäinen ilman tappiota, ja Italian maailmanennätys on enää yhden ottelun päässä.

Maaottelun luonne oli alusta saakka selvä: maailmanlistan kolmonen Argentiina oli täysin omaa luokkaansa sijalla 70 olevaa isäntäänsä vastaan.

Maalinteon aloitti 17. minuutilla Julian Alvarez joukkueen suurimman tähden Lionel Messin tarjoilusta. Sitten oli Angel Di Marian vuoro tehdä kaksi taidokasta osumaa.

Hetki ennen taukoa Messi ohitti puolustajat ja näytti, että heikommallakin jalalla syntyy tulosta. Oikean jalan laukaus takayläkulmaan ei jättänyt maalivahti Khalid Eisalle juuri mahdollisuuksia.

Loppulukemat sinetöi tunnin pelin jälkeen Joaquin Correa.

Argentiina avaa MM-kisaurakkansa 22. marraskuuta Saudi-Arabiaa vastaan. Sen jälkeen vuorossa on Meksiko neljä päivää myöhemmin ja Puola C-lohkon päätösottelussa 30. marraskuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat