Argentiinalaisten sydämet särkyivät, Saudi-Arabia katkaisi upean ottelusarjan

Kaikki keikahti päälaelleen toisen puoliajan alussa, kun Saudi-Arabia meni johtoon.

Saudi-Arabian toisen maalin tehnyt Salem Al-Dawsari heitti volttia ja avausmaalin tehnyt Saleh Al-Shehri seurasi vierestä.

22.11. 14:08 | Päivitetty 22.11. 17:57

Argentiinalaisten sydämet särkyivät Qatarissa. MM-jalkapallon ensimmäinen jättiyllätys lyötiin tiskiin, kun Saudi-Arabia kaatoi Argentiinan 2–1.

Samalla päättyi Argentiinan 36 tappiottoman ottelun sarja. Kuka olisi uskonut, että juuri Saudi-Arabia katkaisee upean jakson.

Lionel Messi teki maalin kuten pitikin, mutta siitä ei ollut Argentiinan pelastukseksi. Messi pelaa viidettä MM-turnaustaan, ja jahtaa yhä mestaruutta.

Vuoden 2014 kisoissa Brasiliassa Messi pystyi viemään maansa finaaliin, mutta Saksa oli liian vahva.

Messi sijoitti rankkarista 1–0 Argentiinalle. Kaikki näytti olevan hyvin siinä vaiheessa, ja joukkueen hallussa. Maali oli Messin seitsemäs jakautuneena neljään MM-turnaukseen.

Avausjaksolla Argentiina sai pallon kaksi muutakin kertaa maaliin. Messin toinen maali ja Lautaro Martinezin läpiajosta tekemä osuma hylättiin paitsioina.

Lionel Messi oli pettynyt tappioon.

Toisen jakson alussa kaikki muuttui. Argentiina pelasi lepsusti, ja puolusti vielä hatarammin. Ensin iski nopeasta vastahyökkäyksestä Saleh Al-Shehri tasoituksen. Meni vain viisi minuuttia, kun Salem Al-Dawsari niittasi takanurkkaan hienon harhautuksen jälkeen.

Pelikello näytti 53 minuuttia pelatuksi, kun Saudi-Arabia oli siirtynyt johtoon.

Ottelun loppuhetkillä saudit pelasivat kuuden miehen puolustuslinjalla. Argentiina puski päälle.

Saudi-Arabian katsomossa viimeiset minuutit olivat piinaavia. Saudien jalkapallomaajoukkue ei ollut koskaan voittanut Argentiinaa, ja nyt sentään jaettiin tärkeitä pisteitä C-lohkossa.

Oikaisu kello 17.55: Avausjaksolla kaksi Argentiinan maalia hylättiin paitsiona, ei Saudi-Arabian.

Osaston uusimmat

Osaston luetuimmat