Antti Tiitola Golfliiton uudeksi puheen­johtajaksi

Hanna Hartikainen johti Golfliittoa täydet kolme kaksivuotiskautta. Golfliiton jäsenmaksut eivät nouse.

Antti Tiitola on toiminut muun muassa Suomen Lidlin toimitusjohtajana. Kuva on vuodelta 2009.

28.11.2022 7:10

Master Golf Clubin Antti Tiitola valittiin viikonloppuna Suomen Golfliiton uudeksi puheenjohtajaksi.

Tiitolalla on vahva bisnestausta. Hän on toiminut muun muassa Suomen Lidlin ensimmäisenä vetäjänä ja Motonetin toimitusjohtajana. Sitä ennen hän teki töitä johtajana Nesteellä ja VR-yhtymässä.

Nykyään 55-vuotias Tiitola työskentelee konsulttina oman yrityksensä kautta.

Tiitola seuraa tehtävässä Golfliittoa kolme kaksivuotiskautta luotsannutta Hanna Hartikaista. Sääntöjen mukaan hän ei enää voinut asettua ehdolle.

Tiitola voitti puheenjohtaja­vaalissa toisella kierroksella Tarina Golfin Mika Sutisen äänin 128–95. Puheenjohtajakausi alkaa virallisesti 1. tammikuuta 2023.

Tiitola saa johdettavakseen Suomen suurimman lajiliiton rekisteröityneiden jäsenten perusteella. Golfliitolla oli elokuun lopulla 154 338 jäsentä.

Uusi puheenjohtaja lupaa olla aina seurojen käytettävissä.

”Lupaan laajasti kiertää kenttiä ympäri Suomea ja kuunnella, miten voisimme auttaa ja tukea. Tietysti aloitan pikaisesti myös tutustumisen liiton ja sidosryhmien arkeen ja toimihenkilöihin”, Tiitola sanoi lajitiedotteessa.

Golfliiton hallituksen uusiksi jäseneksi seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi valittiin Esko Heikkinen (Vaasan Golf) Pohjanmaalta. Saara Vahvaselkä (Espoo Ringside Golf) Uudeltamaalta ja Marko Leiviskä (Oulun Golfkerho).

Hallituksen jäsenten Minna Nenonen (Alastaro Golf), Osmo Ruuska (Tarina Golf), Janne Pelkonen (Pickala Golf) ja Jussi Rouhento (Tawast Golf) kausi jatkuu.

Golfliiton hallituksen ehdottama jäsenmaksun korotus vuodelle 2023 ei mennyt läpi, joten aikuisjäsenten vuotuinen jäsenmaksu on 30 euroa ja alle 22-vuotiaiden 9 euroa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat