Patrik Laine palaa pian: ”Vaikka olisimme menossa Buffaloon, haluaisin silti pelata”

Patrik Laine on ollut nilkkavamman takia sivussa seitsemästä ottelusta.

Patrik Laine haluaa palata jäälle niin pian kuin mahdollista.

1.12.2022 11:28

Columbus Blue Jacketsin suomalaishyökkääjä Patrik Laine saattaa palata jääkiekon NHL-jäille jo varhain lauantaina Suomen aikaa, kun Columbus kohtaa Laineen entisen seuran Winnipeg Jetsin.

Laine on ollut nilkkavamman takia sivussa seitsemästä ottelusta. Hän loukkasi nilkkansa 12. marraskuuta ottelussa New York Islandersia vastaan.

Keskiviikkona Laine osallistui seuransa jääharjoituksiin.

”Hän tuntee olonsa paremmaksi ja sai vedettyä hyvät harjoitukset. Päätämme hänen pelaamisestaan vasta Winnipegissä”, kommentoi Columbuksen päävalmentaja Brad Larsen NHL:n verkkosivuilla.

Laine kertoi, ettei tähdännyt paluutaan erityisesti Winnipegiin, jossa hän pelasi NHL-uransa alun syksystä 2016 lähtien 23. päivään tammikuuta viime vuonna, jolloin hänet kaupattiin Blue Jacketsiin.

”Vaikka olisimme menossa Buffaloon, haluaisin silti pelata. Ei ole mitään merkitystä, missä pelaamme tai ketä vastaan pelaamme, haluaisin silti pelata”, Laine sanoi.

Lokakuussa Laine menetti kuusi ottelua kyynärpäävamman takia. Hän on kerännyt kahdeksasta ottelusta tehot 2+2. Minulla oli hyvä kesä ja harjoitusleiri. Turhauttaahan se, että jo alkukaudesta tuli pitkät huilit, Laine totesi.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat