Pelé kommentoi vointiaan:  jatkaa syöpähoitoja normaalisti

82-vuotiaan Pelén tilasta liikkui lauantaina ristiriitaista tietoja. Jalkapalloilijan mukaan hän voi hyvin, vaikka on sairaalahoidossa parhaillaan.

Pelé on yksi kaikkien aikojen suurimmista jalkapallotähdistä.

4.12.2022 0:22 | Päivitetty 4.12.2022 6:36

Jalkapallolegenda Pelé kommentoi vointiaan Instagramissa ja julkaisi tietoja hänen sairaalahoidostaan.

Pelén mukaan hänen syöpähoitonsa jatkuvat edelleen normaalisti.

”Ystäväni, haluan, että kaikki pysyvät rauhallisina ja positiivisina. Olen vahva, minulla on paljon toivoa ja jatkan hoitojani normaalisti”, Pelé kertoo Instagramissa.

Aiemmin lauantaina Folha de S.Paulo -brasilialaismedia uutisoi, että Pelé olisi siirretty palliatiiviseen hoitoon ja hänen kemoterapiansa olisi lopetettu. Myöhemmin The New York Timesin toimittaja Tariq Panja twiittasi, että brasilialaismedian tiedot eivät pidä paikkaansa.

Lue lisää: Pelén syöpähoitojen lopettaminen ei ehkä pidäkään paikkaansa

Pelén julkaisemasta päivityksestä selviää, että hän on ollut tiistaista asti sairaalahoidossa. Sairaalassa on arvioitu hänen kemoterapiansa jatkamista.

Pelé on sairastanut suolistosyöpää, joka leikattiin vuonna 2021.

Instagram-päivityksen mukaan Pelé on saanut sairaalassa lisäksi hengitystieinfektioon hoitoa, joka on tepsinyt. Hänen tilansa ei ole huonontunut viimeisen vuorokauden aikana. Lausunnon on allekirjoittanut kolme São Paulossa sijaitsevan Albert Einstein -sairaalan lääkäriä.

”Haluan kiittää koko terveydenhuoltotiimiä kaikesta hoidosta, jota olen saanut”, Pelé kommentoi.

Pelé kiittää päivityksessään fanejaan tuesta, jota hän on saanut. Hän kertoo tuen tuovan energiaa ja vihjaa katsovansa Brasilian otteluita jalkapallon MM-kisoissa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat