Some tulvii irvailua Harry Kanen epäonnistumisesta: palloa viskotaan kiertävälle radalle

Myös Harry Kanea puolustavia viestejä löytyy Twitteristä.

Harry Kanen toinen rangaistuspotku meni yli maalin.

11.12.2022 10:11

Jalkapallon MM-kisojen puolivälieräottelu Ranskan ja Englannin välillä päättyi Ranskan 2–1-voittoon. Ottelun dramaattisin hetki oli 84. minuutilla, kun Englannin Harry Kane epäonnistui rangaistuspotkussa. Maali olisi tuonut Englannin tasatilanteeseen 2–2.

Kanen laukaus meni selkeästi yli maalin. Tilanteen ja myös Ranskan Kylian Mbappén riemuitsemisen Kanen epäonnistumisesta voi katsoa Kansainvälisen jalkapalloliiton, Fifan, ottelukoosteesta.

Lue lisää: Kylian Mbappén ”julma” käytös Harry Kanen epäonnistumisen jälkeen kuohuttaa

Ottelun jälkeen sosiaaliseen mediaan alkoi tulvia erilaisia irvailuja Kanen epäonnistumisesta. Tyypillisimpiä ovat pallon lähteminen stadionin yli lentävälle kiertoradalle, mutta myös itse kuvattuja versioita tilanteesta löytyy.

Pelkästään Kanea irvailevia viestejä ei sosiaalisessa mediassa ole, sillä Kane saa myös ymmärrystä ja muistutetaan, että hän on erinomainen hyökkääjä.

Kane onnistui Ranska-ottelussa ensimmäisessä rangaistuspotkussaan ja nousi tasoihin Wayne Rooneyn kanssa Englannin maajoukkuemaalien tekijänä. Molemmat ovat tehneet nyt 53 maalia.

Lue kaikki MM-kisajutut täältä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat