Ex-tähden hermot paloivat Cristiano Ronaldon kohtelusta – antoi Fernando Santosin kuulla kunniansa

Pelaajalegenda Luís Figo haukkui Portugalin päävalmentajan.

Cristiano Ronaldo itki vuolaasti tappion jälkeen.

11.12.2022 21:27

Kuvat Cristiano Ronaldon vuolaista kyynelistä levisivät ympäri maailman, kun Marokko tyrmäsi Portugalin laulukuoroon. 37-vuotias suurpelaaja pelasi mahdollisesti viimeiset MM-kisansa, ja se suurin kruunu jäi saavuttamatta.

Ronaldo oli urheilevan maailman huulilla koko MM-kisojen ajan. Ensin tuli myrskyisä ero Manchester Unitedista. Sitten itse pelit alkoivat, ja kisojen edetessä Ronaldo löysi itsensä penkin puolelta.

Ronaldo pääsi kentälle Marokkoa vastaan 51. minuutilla, muttei pystynyt iskemään joukkueensa kipeästi kaipaamaa tasoitusmaalia. Ottelu päättyi Marokon 1–0-voittoon.

Entinen Portugalin suurpelaaja Luís Figo löysi syyllisen maansa putoamiselle hyvin läheltä. Hän kaatoi tappion suoraan Portugalin päävalmentajan Fernando Santosin porstualle.

”MM-kisoja ei voi voittaa, jos Cristiano Ronaldo istuu vaihtopenkillä. Voittivat Sveitsin? Hienoa! Mutta voiko niin tehdä joka pelissä? Ei”, Figo jyrisi Olé-lehden mukaan.

”Cristiano Ronaldon jättäminen penkille oli virhe. Tämä tappio on valmentajan vastuulla.”

Santosin riskipeli sai – kuten usein on tapana – paljon kehuja, kun Portugali voitti. Ja paljon rapaa, kun se hävisi.

Ronaldon naisystävä Georgina Rodríguez kirjoitti Santosista erittäin piikikkäästi tappion jälkeen.

”Tänään ystäväsi ja valmentajasi teki väärän valinnan. Ystävä, jota ihailet ja arvostat valtavasti. Sama heppu, joka vaihtoi sinut kentälle ja näki, kuinka kaikki muuttui sen jälkeen, mutta se oli liian myöhäistä. Maailman parasta pelaajaa ja hänen voimakasta asettaan ei saa aliarvioida”, Rodríguez kirjoitti Instagramin tarinaosiossa viitaten ”ystävällä” Santosiin.

Rodríguez kirjoitti terävästi Santosista myös Sveitsi-ottelun jälkeen.

Santos puolusti ratkaisuaan tappion jälkeen.

”En kadu sitä. Tämä joukkue pelasi erittäin hyvin Sveitsiä vastaan. Cristiano on loistava pelaaja. Hän tuli kentälle kun koimme sen tarpeelliseksi. En kadu päätöstä”, Santos sanoi.

Lue kaikki MM-kisajutut täältä.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat