Argentiinan kulta­juhlissa vaarallinen tilanne, nopea reagointi pelasti Messin ja joukkue­toverit

Buenos Airesissa juhlittiin tuoreita maailmanmestareita.

Kapteeni Lionel Messi ja päävalmentaja Lionel Scaloni astelivat ensimmäisinä ulos lentokoneesta, kun kultajoukkue saapui Buenos Airesiin.

20.12.2022 13:50

Argentiinan pelaajat ovat juhlineet MM-kultaansa kannattajien kanssa tiistaina Buenos Airesissa, ja pääosin kaikki sujui iloisissa merkeissä. Oli kuitenkin pienestä kiinni, että juhlat olisivat saaneet synkemmän sävyn.

Pelaajia kuljetettiin aamuyöstä ihmismassan läpi bussin katolla, josta MM-sankarit vilkuttivat yleisölle ja nauttivat tunnelmasta.

Joukkueen kapteeni Lionel Messi istui katolla takaosan korokkeen päällä MM-pokaali sylissään joukkuetovereiden ympäröimänä.

Yhtäkkiä koko rivi pelaajia teki nopean väistöliikkeen ja painautui matalaksi. Syy oli paksu sähkökaapeli, jonka alta linja-auto oli ajanut. Bussin katolla seisseet pelaajat ja joukkueen taustahenkilöt olivat turvassa, mutta takaosan korokkeella istuneet eivät.

Ilman nopeaa reagointia kaapeli olisi todennäköisesti pudottanut pelaajia maahan mahdollisesti vakavinkin seurauksin. Nyt tilanteesta selvittiin säikähdyksellä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat