Kahden maan kilpajuoksu Liverpoolin lupauksesta on päättymässä Espanjan eduksi

18-vuotias Stefan Bajčetić on ilmoittanut haluavansa edustaa Espanjaa. Myös Serbia haluaa lahjakkuuden maajoukkueeseensa.

Liverpoolin 18-vuotias lupaus Stefan Bajčetić on päätymässä myös lopullisessa maajoukkuevalinnassaan Espanjaan.

28.12.2022 9:27

Englannin Valioliigassa pelaavaa Liverpoolia edustava Stefan Bajčetić on tehnyt espanjalaisen urheilusanomalehden AS:n mukaan valintansa maajoukkueestaan. 18-vuotias Bajčetić haluaa edustaa myös A-maajoukkuetasolla synnyinmaataan Espanjaa.

AS kertoo Bajčetićin ilmoittaneen asiasta Espanjan jalkapalloliitolle. Lehden mukaan Bajčetić toivoo Espanjan peliasuun pukeutumista enemmän kuin mitään muuta.

Bajčetić on Espanjan ja Serbian kaksoiskansalainen. Serbia näyttää häviävän lopullisesti kilpajuoksun lahjakkuudesta, vaikka haluaakin AS:n mukaan pysytellä mukana kisassa.

Serbialaisen ex-jalkapalloilijan Srđan Bajčetićin poika on jo edustanut Espanjaa alle 18-vuotiaissa.

Stefan Bajčetićista tuli syyskuussa Liverpoolin historian nuorin Mestarien liigassa pelannut pelaaja 17 vuoden, 10 kuukauden ja 22 päivän ikäisenä.

Tapaninpäivänä nuorukainen teki ensimmäisen Valioliigan maalinsa 18 vuoden ja 65 päivän ikäisenä. Häntä nuorempana Liverpoolille ovat Valioliigassa maalanneet vain Michael Owen ja Raheem Sterling.

Bajčetić kuvaili Aston Villan verkkoon tekemäänsä osumaa elämänsä parhaaksi hetkeksi. Hän nousi samalla toiseksi nuorimmaksi espanjalaiseksi Valioliigan maalintekijäksi Cesc Fàbregasin taakse.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat