Laturaivon tulos – Aleksandr Bolšunov loukkaantui törmäyksessä

Aleksandr Bolšunovin ja Sergei Ustjugovin vihanpito äityi fyysiseksi. ”Loukkaantumiset, mustelmat ja arvet vain komistavat miestä”, sanoo valmentaja.

Aleksandr Bolšunov (vas.) saattaa joutua jättämään seuraavan kilpailun väliin.

28.12.2022 10:29

Venäjän hiihtomaajoukkueen päävalmentaja Juri Borodavkon mukaan on mahdollista, ettei Aleksandr Bolšunovia nähdä kilpaladuilla hetkeen.

Maastohiihdon kolminkertainen olympiavoittaja satutti itseään tiistaina rajussa yhteenotossa maanmiehensä Sergei Ustjugovin kanssa.

Kaksikolla on ollut jo pidempään erimielisyyksiä. Ne kärjistyivät, kun miehet törmäsivät toisiinsa Venäjän cupin sprinttikisan välierässä.

Bolšunov kertoi menettäneensä tilanteessa tajuntansa ja syytti Ustjugovia kolarista kovin sanakääntein.

Lue lisää: Venäjän tähtihiihtäjien laturaivo yltyi hurjaksi – Bolšunov ja Ustjugov rähisevät keskenään

Päävalmentaja Boradovko sen sijaan suhtautui tilanteen huomattavasti leppoisammin.

”Loukkaantumiset, mustelmat ja arvet vain komistavat miestä. Tässä ei mielestäni ole kyse mistään kovin vakavasta. Tilanteessa ei ole mitään erikoista. Tuollaisen osuman jälkeen pitää olla kiitollinen siitä, että hän selvisi vain mustelmilla. Kaikki voisi olla paljon huonommin.”

Juri Borodavkonin mielestä kohutilanteessa ei ollut mitään erikoista.

"Missaako Aleksandr seuraavan kilpailun? Se on hyvin mahdollista. Emme kuitenkaan vedä tästä suoria johtopäätöksiä. Jos hän on terve, en epäile, etteikö hän voisi kilpailla. Jos ei, niin sitten häntä ei nähdä lähtöviivalla”, Boradovko kommentoi venäläiselle Sport-Ekspressille.

Venäläishuiput ovat ladulla keskiviikkona Krasnogorskissa 15 kilometrin kilpailussa, joka hiihdetään perinteisellä hiihtotavalla.

Aleksandr Bolšunov jakoi Instagramissa kuvan ruhjotuista kasvoistaan:

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat