Paljastus Venäjältä – tällaisiin tutkimuksiin loukkaantunut Aleksandr Bolšunov joutuu

Aleksandr Bolšunov kärsii loukkaantumisesta, jonka hän sai kilpailussa.

Aleksandr Bolšunov loukkaantui hiihtokisassa Venäjällä.

28.12.2022 15:56

Venäläisen suurhiihtäjän Aleksandr Bolšunovin pää täytyy tutkia tarkasti. Asiasta ilmoitti maan hiihtomaajoukkueen päävalmentaja Juri Borodavko venäläismedialle.

Bolšunovin päivän kunto oli keskiviikkona sen verran huono, ettei hän kyennyt osallistumaan Krasnogorskissa sivakoituun 15 kilometrin kilpailuun.

Borodavko kertoi Bolšunovin tilanteesta kilpailualueella. Valmentajan mukaan venäläiskarpaasi kärsii lievästä aivotärähdyksestä.

”Koska Bolšunov ei kilpaillut keskiviikkona, se tarkoittaa, että hän ei ole kovin hyvässä kunnossa eilisen kaatumisen jälkeen. Hänen kasvonsa ovat turvoksissa, ja ne ovat ruhjeilla. Hän sai eilen voimakkaan iskun päähänsä”, Borodavko sanoi Sport Ekspressin mukaan.

”Tilanne täytyy tarkastaa, tarkastaa ja tarkastaa. Kun urheilija on täysin valmis suoritukseensa, hän osallistuu taas kilpailuun. Tutkimme asiaa ja päätämme jatkosta tänään tai huomenna. Selvityksen pitää olla täysin kattava, ja siihen kuuluu myös pään tutkiminen.”

Bolšunov julkaisi kuvan Instagramissa tiistain kilpailun jälkeen. Kuvassa näkyvät kaatumisessa tulleet kasvojen ruhjeet.

25-vuotias kolminkertainen olympiavoittaja satutti itsensä pahasti tiistaina, jolloin hän kolaroi Venäjän cupin perinteisen sprintin kilpailussa Sergei Ustjugovin kanssa.

Bolšunovin mukaan hänen tajunsa lähti kankaalle sen jälkeen, kun mies kaatui pahasti kovavauhtisessa laskussa. Bolšunovin mielestä Ustjugov kiilasi hänet tahallaan lumen pintaan. Kilpailun tuomariston mielestä kukaan ei ollut syyllinen kohutapahtumiin.

Bolšunov matkusti kilpailupaikalta kotiinsa. Mies julkaisi keskiviikkona Instagramissa kuvan, jossa hän ajaa autoaan nelikuukautisen Eva-tyttärensä seurassa.

”Joulupukin aika”, hän kirjoitti saatteeksi.

Bolšunov ja Ustjugov ovat ottaneet toisistaan tiukasti mittaa tällä kaudella, kun kansainväliseen pannaan asetetut venäläiset ovat Ukrainan sodan syttymisen jälkeen saaneet kilpailla jäsentenvälisissä mittelöissä.

Joulupäivän kilpailussa nähtiin latutuuppimista, joka huipentui kiivaaseen sanasotaan maalialueella. Bolšunov sai tuolloin suullisen varoituksen toiminnastan ladulla.

Seuraavan kerran kaksikon oletetaan olevan lähtöviivalla Syktyvkarissa tammikuun alussa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat