Cristiano Ronaldon siirto Saudi-Arabiaan vahvistettiin

Sopimuksen arvo on mediatietojen mukaan vuodessa 75 miljoonaa dollaria eli noin 70 miljoonaa euroa.

Cristiano Ronaldon siirto Saudi-Arabian jalkapalloliigassa pelaavaan al-Nassriin on varmistunut, kertovat mediat. Ronaldo kuvattuna jalkapallon MM-kisoissa joulukuun 10. päivänä.

30.12.2022 22:47 | Päivitetty 30.12.2022 23:39

Jalkapalloilija Cristiano Ronaldon sopimus Saudi-Arabian liigassa pelaavaan Al-Nassriin on vahvistettu. Seura tiedotti asiasta perjantaina.

37-vuotias portugalilainen solmi saudiseuran kanssa diilin, joka ulottuu BBC:n mukaan vuoteen 2025 asti.

CBS:n mukaan Ronaldo on allekirjoittanut seuran kanssa sopimuksen, josta hän kuittaa vuodessa 75 miljoonaa dollaria eli noin 70 miljoonaa euroa. Espanjalaislehti Marcan mukaan Ronaldo tienaisi Saudi-Arabiassa kaikkiaan jopa 200 miljoonaa euroa kaudessa.

Ronaldon jo pidempään huhuiltu siirto Saudi-Arabiaan on herättänyt myös kritiikkiä maan ihmisoikeustilanteen takia. Marca uutisoi aiemmin, että Ronaldo olisi pelaajasopimuksensa jälkeen Saudi-Arabian lähettiläs, joka auttaisi maata saamaan vuoden 2030 miesten MM-lopputurnauksen itselleen.

Portugalilainen ja Manchester United purkivat sopimuksensa marraskuussa, kun pelaaja oli riitautunut seurajohdon kanssa.

Ronaldo on Mestarien liigan kautta aikain paras maalintekijä 140 osumallaan. Hän on edustanut komealla urallaan ManUn lisäksi Sportingia, Real Madridia ja Juventusta.

Juttua päivitetty klo 23.26 siirron varmistuttua.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat