Jari Iso­metsä kritisoi Ruotsin hiihto­tähteä MTV:llä – ”Kilpaile itse sitten, idiootti”, tähti kuittasi

Isometsä sanoi, että Frida Karlsson ei tunnu oppivan virheistään.

Frida Karlsson aloittaa kisat usein ylikovalla vauhdilla.

2.1. 8:13

Ruotsin hiihtotähti Frida Karlsson on Expressenin mukaan ottanut kantaa MTV:n hiihto­asiantuntijan Jari Isometsän kommentteihin, jotka koskevat ruotsalaisen taktiikka­valintoja.

Isometsä hämmästeli MTV:llä, eikö Karlsson ole oppinut mitään uransa aikana tekemistään virheistä. Hänen mukaansa Karlssonin, 23, kilpailuissa toistuu sama kaava: ruotsalainen aloittaa liian kovaa eikä jaksa loppuun asti.

”Karlsson ei yksinkertaisesti tunnu oppivan. Hän on tietysti nuori urheilija, mutta eikö sille kukaan sano? Kilometrin kohdalla johtaa kahdeksan sekuntia, mutta mitä jos johtaisi vain kaksi sekuntia. Se loppumatka olisi aika paljon helpompi”, Isometsä pohti MTV:llä takaa-ajon jälkeen.

Sunnuntain takaa-ajossa Karlsson taipui loppusuoralla sekä Tiril Udnes Wengille että Kerttu Niskaselle. Isometsän mukaan valmentajan tulisi käydä Karlssonin kanssa keskustelu taktisesta hiihtämisestä.

Expressen kysyi Karlssonilta näkemyksiä Isometsän mielipiteistä vielä sunnuntain aikana. Karlsson sanoo uskovansa, että hyvänä päivänä hän pystyy ylläpitämään aloitusvauhtiaan koko matkan ajan.

”Joinain päivinä olisin voinut hyötyä toisenlaisesta taktiikasta, mutta en parhaimpina päivinäni”, Karlsson sanoi.

”Otan mieluummin kaksi voittoa ja seitsemän kahdeksatta sijaa kuin yhdeksän kolmossijaa.”

Expressen kysyi Karlssonilta, millaisia terveisiä hän haluaa lähettää Isometsälle.

”Kilpaile itse sitten, idiootti”, Karlsson sanoi säestäen viestinsä lehden mukaan naurulla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat