Nuorten Leijonien päävalmentaja Tomi Lämsä manasi Suomen kammoloppua TV5:llä: ”Raakaa”

Päävalmentaja Tomi Lämsä oli pettynyt.

Tomi Lämsän Nuorten Leijonien turnaus päättyi pettymykseen.

2.1. 21:15

Nuoret Leijonat koki karmaisevan tappion Ruotsille MM-puolivälierässä. Ruotsi nousi päätöserän loppuhetkillä tasoihin ja teki 3–2-voittomaalin vain noin minuuttia ennen loppua.

”Kova playoff-ottelu. Molemmat joukkueet olivat ytimessä, niin kuin pitääkin. Meidän paras peli. Se oli tänään muutama minuutti – taivas vai helvetti”, päävalmentaja Tomi Lämsä sanoi TV5:n haastattelussa.

”Totta kai se on pettymys. Ei päästy tavoitteeseen, mitä lähdimme hakemaan. Halusimme olla maailman paras joukkue. Tämä oli alkusarjan jälkeen ensimmäinen steppi, mistä piti ottaa voitto. Lähellä oltiin, mutta loppuun asti ei riittänyt”, Lämsä sanoi.

Victor Stjernborg ratkaisi ottelun Ruotsille alivoimalla, kun kolmatta erää oli pelattu 18 minuuttia ja 55 sekuntia. Kiekko pomppi viivapuolustaja Aleksi Heimosalmen lavan yli, ja Stjernborg karkasi läpiajoon.

”Tuli joku pomppu siihen vastustajan aition eteen. En nähnyt, pomppasiko Heimosalmen lavan yli vai oliko hänellä kontrollissa. Siitä läpiajo, ja tuohon hetkeen tyly maali. Se on välillä aika raakaa”, ensimmäistä arvoturnaustaan Nuorissa Leijonissa valmentanut Lämsä kommentoi.

Lopuksi Lämsä veti turnauksen yhteen.

”Alkusarjasta sijalta kaksi kuitenkin eteenpäin. Jos sijalta kaksi jatkaa puolivälieriin, ei asioita ole huonosti tehty. Nyt maalin peli. Kolme ja puoli minuuttia ennen loppua johdettiin, ja sitten yhtäkkiä kelkka kääntyi. Lähellä oltiin.”

Lue lisää: Ruotsi lähetti alivoimamaalilla Nuoret Leijonat kotimatkalle

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat