Cristiano Ronaldo esiteltiin uudessa seurassaan Saudi-Arabiassa

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo esiteltiin uudessa seurassaan Al-Nassrissa. Tuoreiden espanjalaisen Marcan tietojan mukaan Ronaldolla olisi sopimuksessa pykälä, jonka turvin hän voi siirtyä Newcastleen.

Cristiano Ronaldo haluaa pelata vielä Mestarien liigassa.

3.1. 12:46 | Päivitetty 3.1. 19:34

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon siirto saudiarabialaiseen Al-Nassriin vahvistettiin viime viikolla. Ronaldo esiteltiin uudessa seurassaan tiistaina.

HS näytti uutistoimisto Reutersin välittämän suoran lähetyksen tilaisuudesta.

Ronaldon siirrosta liikkui vahvoja huhuja jo ennen marras–joulukuussa pelattuja MM-kisoja ja myös niiden aikana.

Ronaldo kiisti huhut ja ilmoitti haluavansa pelata vielä Mestarien liigassa. Siirron varmistuessa näytti siltä, että Ronaldon pelit Euroopan ykköskisassa on pelattu.

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Ronaldo saatetaan sittenkin nähdä vielä Mestarien liigan nurmilla. Espanjalaislehti Marca kertoo, että Ronaldon tuoreessa sopimuksessa olisi pykälä, joka mahdollistaisi lainan Newcastleen, jos englantilaisseura selviäisi ensi kaudeksi Mestarien liigaan.

Newcastlen pääomistaja on Saudi-Arabian julkinen sijoitusrahasto, jonka omistaa maan valtio.

Yksi selittävä tekijä Ronaldon halulle pelata vielä Mestarien liigaa on se, että hän haluaa puolustaa johtoaan liigan kaikkien aikojen maalintekijätilastossa.

Ronaldo johtaa tilastoa 140 osumallaan, mutta 129 kertaa osunut Lionel Messi on iskuetäisyydellä.

Portugalilaisen siirto Saudi-Arabiaan tuli ajankohtaiseksi, kun miehen edellinen seura Manchester United irtisanoi hänen sopimuksensa ennen MM-kisoja.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat