Lauri Markkasen kylmäpäinen voittokori hylättiin video­tarkistuksen jälkeen

Lauri Markkanen teki 28 pistettä ja otti kahdeksan levypalloa. Utah hävisi silti Sacramentolle.

Lauri Markkanen oli Utah Jazzin pistekuningas, kun suomalaisen seura hävisi Sacramento Kingsille NBA:n ottelussa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa.

4.1. 7:11 | Päivitetty 4.1. 8:46

Koripallon NBA-liigassa Lauri Markkasen seura Utah Jazz on ottanut kotikentällään niukan häviön Sacramento Kingsistä. Ottelun loppulukemiksi kirjattiin 115–117.

Lopputulos olisi voinut olla toinenkin. Markkanen heitti kolmosen ottelun viimeisellä sekunnilla, ja kori hyväksyttiin aluksi.

Tarkistuksen jälkeen kuitenkin selvisi, että kori syntyi vasta summerin jälkeen, ja se hylättiin. Pallo irtosi Markkasen kädestä hieman liian myöhään.

"Luulin heittäneeni korin ajoissa. Kun pallo irtosi kädestä, tuntui hyvältä”, Markkanen kommentoi ESPN:lle.

”Toivon, että sekunnin kymmenyksiä olisi ollut enemmän jäljellä, jotta olisimme saaneet korin. Se oli vaikeaa”, Utahin päävalmentaja Will Hardy kommentoi tilannetta.

Ensimmäisellä neljänneksellä Sacramento piti peliä otteessaan, mutta toisella ja kolmannella neljänneksellä Utah oli vastustajaansa parempi. Kiri ei kuitenkaan riittänyt ottamaan kalifornialaisia kiinni.

Markkanen oli jälleen kerran joukkueensa pistekuningas. Noin 36 minuuttia pelanneelle suomalaiselle kertyi 28 pistettä ja kahdeksan levypalloa.

Kovimman pistesaldon, 37 pistettä, keräsi Sacramenton De’Aaron Fox.

”Olen taas ihmeissäni joukkueeni kyvystä taistella joka kerta. Joukkueemme pelasi tavalla, jolla haluamme pelata. Jatkamme samalla tavalla riippumatta siitä, missä tilanteessa peli on. Jos parin korin epäonnistumista ei lasketa, ansaitsimme mielestäni voittaa”, Hardy kuvaili joukkueensa suoritusta.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat