Lähteet: Cristiano Ronaldon siirto­­mahdollisuus Newcastleen ei pidä paikkaansa

Viime päivinä on huhuttu siitä, että Cristiano Ronaldon sopimus saudiarabialaisen Al-Nassrin kanssa mahdollistaisi siirron saudiomisteiseen Newcastleen. Useiden lähteiden mukaan tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

Cristiano Ronaldo esiteltiin Al-Nassrin kannattajille tiistaina.

4.1. 13:56

Cristiano Ronaldon kohusiirto Saudi-Arabian liigassa pelaavaan Al-Nassriin varmistettiin viikonloppuna, mikä tarkoittaa sitä, ettei portugalilaista välttämättä nähdä enää Euroopan kentillä.

Lue lisää: Cristiano Ronaldon siirto Saudi-Arabiaan vahvistettiin

Viime päivinä on kuitenkin huhuttu siitä, että Ronaldon sopimuksessa olisi pykälä, joka mahdollistaisi siirron Englannin Valioliigassa pelaavaan Newcastleen, jos se pääsisi ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Newcastlen pääomistaja on Saudi-Arabian julkinen sijoitusrahasto PIF.

Nyt useat eri lähteet uutisoivat, että väitteet Newcastle-siirron mahdollistavasta pykälästä ovat valetta.

Esimerkiksi ESPN kertoi tiistaina lähteisiinsä vedoten, että espanjalaisessa mediassa levinnyt väite ei pidä paikkaansa. Sen mukaan väitteen mukana levisi myös tieto siitä, että Al-Nassrin pääomistaja olisi Newcastlen tavoin PIF, mikä ei myöskään ole totta.

Myös jalkapallotoimittaja Fabrizio Romano kertoi keskiviikkona Twitterissä, että Newcastlen päävalmentaja Eddie Howen mukaan väite on valetta.

”Toivomme Cristianolle kaikkea parasta tässä uudessa luvussa, mutta huhuissa ei ole mitään perää meidän näkökulmastamme. Ei ole totta, että sellainen sopimusehto on olemassa”, Howe sanoi Romanon mukaan.

Luitko jo nämä?

Osaston luetuimmat